Saturday, April 6, 2013

Η παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας ή η παραχάραξη από τους περιούσιους;

Σημείωση Επιστήμης: Συμφωνούμε με τον συγγραφέα του άρθρου για την παραχάραξη της ιστορίας. Επιμένουμε όμως για λόγους δεοντολογίας να λέμε όλη την αλήθεια. Και δυστυχώς δεν την λέει το συγκεκριμένο άρθρο - κατά τα άλλα πολύ καλό άρθρο.

Κάνουμε λοιπόν 2 παρατηρήσεις.

1) Η google, οι παραχαράκτες 2000 πίσω και γενικά σημερινοί "δυτικοί" παραχαράκτες είναι ίδιας καταγωγής έχουν πλήρες και οργανωμένο σχέδιο και όπως το συνήθιζαν πάντα, φροντίζουν να κρύβουν τα ίχνη τους και να πέφτει η ευθύνη στους Ευρωπαίους, στους Αμερικανούς κτλ. Έχουν εξαγοράσει όλα τα ΜΜΕ και αυτοπροσδιορίζονται ότι είναι η "περιούσια φυλή". Είναι τελικά η εβραϊκή φυλή, η περιούσια φυλή; Η εξαπάτηση της ανθρωπότητας θα τους βγει σε καλό;

2) Η παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας έχει ξεκινήσει εδώ και 2000 χρόνια από τους "περιούσιους" και υπάρχουν στοιχεία για την παραχάραξη από τότε.


παραχαραξηΗ Google τιμάει , έναν, όπως λέει, «από τους σημαντικότερους αστρονόμους, του ανθρώπου που έκανε κατανοητό στους… κοινούς θνητούς το ηλιακό σύστημα, τοποθετώντας τον Ήλιο στο κέντρο του σύμπαντος».

Είναι τουλάχιστον επιστημονικά ανέντιμο, να μην αναφέρεται από τους «έγκυρους» ιστορικούς των επιστημών ότι ο Κοπέρνικος δεν έκανε τίποτα παραπάνω, από το να διαβάσει τα κείμενα των Αρίσταρχου, Ερατοσθένη, Πυθαγόρα και άλλων Ελλήνων που υποστήριζαν χρόνια πριν την ηλιοκεντρικότητα του πλανητικού μας συστήματος .

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails