Tuesday, April 2, 2013

«Tα εμβόλια προάγουν την ομοφυλοφιλία»


  Ένας 70χρονος Ιταλός επιστήμονας, πολέμιο των εμβολίων, ο οποίος υποστήριξε δημόσια ότι «τα εμβόλια προάγουν την ομοφυλοφιλία.»
 
  Ο 70χρονος Τζιαν Πάολο Βανόλι είναι υπέρμαχος της εναλλακτικής ιατρικής και πρόσφατα ανέπτυξε την θεωρία του στον Αντιπρόεδρο της Ιταλίας Μάθιου Λέναρντον(Σ.Α: Ιουδαίος φαίνεται απο το όνομα ο "αόρατος" αντιπρόεδρος της Ιταλίας... Παρακαλείται όποιος αναγνώστης γνωρίζει περισσότερα για τον αντιπρόεδρο της Ιταλίας να μας στείλει).
 
  Μιλώντας στο Huffington Post ο Λέναρντον παρουσίασε τις παράξενες θεωρίες του Βανόλι:

 

  «Όπως λέει, το εμβόλιο εισάγεται στο παιδί, το παιδί μεγαλώνει και στη συνέχεια προσπαθεί να βρει τη δική του προσωπικότητα, ωστόσο αν αυτό ανασταλλεί από τον υδράργυρο ή άλλες ουσίες που περιέχονται στο εμβόλιο και εισέρχονται στον εγκέφαλο, το παιδί γίνεται ομοφυλόφιλος. Το πρόβλημα θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στις επόμενες γενιές, γιατί όταν οι ομοφυλόφιλοι έχουν παιδιά, τα παιδιά θα έχουν στο DNA τους την ασθένεια (!) των γονιών τους. Επειδή η ομοφυλοφιλία είναι μια ασθένεια (!) ακόμη και αν η ΠΟΥ έχει αποφασίσει ότι δεν είναι. Ποιος νοιάζεται! Η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι έτσι. Κάθε εμβολιασμός προάγει την ομοφυλοφιλία, επειδή εμποδίζει το σχηματισμό της προσωπικότητας του ατόμου. Πρόκειται για μικροφόρμες του αυτισμού, αν θέλετε. Θα δείτε πόσοι ομοφυλόφιλοι θα υπάρχουν στην επόμενη γενιά, θα είναι μια καταστροφή.»
 
  Παρά τις παρανοϊκές του απόψεις, ο Βανόλι επιμένει ότι υποστηρίζει τους ομόφυλους γάμους και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους γιατί όπως λέει «δε φταίνε εκείνοι για την ασθένεια όπως ακριβώς τους δεν θα κατηγορήσει κανείς κάποιον που «πάσχει από καρκίνο ή καρδιακή προσβολή»
 
  Δυστυχώς τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων στην Ιταλία βρίσκονται ακόμα σε επίπεδο περασμένων δεκαετιών: Οι ομόφυλοι γάμοι δεν είναι νόμιμοι στη χώρα, και τουλάχιστον ένας κορυφαίος πολιτικός έχει συνδέσει δημοσίως την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails