Tuesday, September 3, 2013

Γύφτος λήστευσε 14 σπίτια με λεία πάνω από 35.000 ευρώ!

Ακριβώς ένα μήνα μετά την 30χρονη συνεργό του έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της  Ασφαλείας και ο 25χρονος τσιγγάνος που αναζητούνταν από τις αρχές Αυγούστου για μια σειρά από 14 διαρρήξεις σε σπίτια της Χαλκίδας και της Αυλίδας στην Εύβοια με συνολική λεία που υπερβαίνει τα 35.000 ευρώ.


Ο νεαρός διαρρήκτης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 1ου ανακριτή Χαλκίδας, εντοπίστηκε στον Καταυλισμό στην περιοχή Πυρί της Θήβας και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Στον ίδιο καταυλισμό είχε συλληφθεί στις 2 Αυγούστου η συνεργός του, όταν στο όχημά της βρέθηκαν  επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού τρία κατσαβίδια και διάφορα δαχτυλίδια, αλυσίδες και ασημένια νομίσματα που προέρχονταν από τις κλοπές.

Οι δράστες τρύπωναν μέρα- μεσημέρι σε σπίτια στις περιοχές της Εύβοιας από τις 7 Ιουλίου και μέσα σε ένα μήνα είχαν διαρρήξει 14. Έκλεβαν κυρίως μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται ενώ εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις και κλοπές.

http://www.stoxos.gr/2013/09/14.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails