Friday, September 20, 2013

Ηλεία: Βιασμός 8χρονου αγοριού από 45χρονο αλλοδαπό


Σοκαρίστηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ηλείας όταν τους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά  ένα 45χρονο αλλοδαπό που  ασέλγησε πάνω σε ένα ανήλικο αγόρι, σε περιοχή του Νομού.

Οι Αρχές με πολύ διακριτικότητα εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση αυτή, με βάση πληροφορίες του ileiapost.gr, το ανήλικο θύμα φέρεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ύστερα από τον βιασμό του από τον αλλοδαπό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί  και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Οι άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό με ιδιαίτερη διακριτικότητα προκειμένου χωρίς να προκαλέσουν αναταραχή στο στενό περιβάλλον του παιδιού να μπορέσουν να διελευκάνουν την υπόθεση.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 comments:

Anonymous said...

Τον αλητη να τον κρεμάσουν απο τα αρ@@@!!!!
Νγ

Anonymous said...

Εμπρος ας ψηφιζουμε ολοι συριζα,νδ,πασοκ,να ερχονται κι αλλοι αλλοδαποι να τραυματιζουν τα παιδια μας.αυτο το παιδακι το σκεφτηκανε τι φορτιο θα σηκωνει στη ζωη του!δεν παει αλλο.ακουμε συνεχως τετοιες ειδησεις σαν να ακουμε ανεβηκε η τιμη της βενζινης.γινεται ο,τι γινεται και υπαρχουν ακομη ανθρωποι που αναρωτιούνται.αν ειναι δυνατον πια.διωξαμε τους γενιτσαρους καποτε για να τους ξαναφερουμε μονοι μας;

Anonymous said...

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ένας 39χρονος Βούλγαρος ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ανήλικου κοριτσιού σε περιοχή της Νότιας Ηλείας και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή και διακριτικότητα το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς το ανήλικο θύμα φέρεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ύστερα από τον βιασμό του από τον αλλοδαπό, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails