Tuesday, September 3, 2013

«ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ» (ΣΑΜΠΕΘΑΪ ΜΑΤΣΑΣ): ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ, Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ!

Όπως είναι γνωστό, σήμερα δικάζεται –ύστερα από μήνυση που του υπεβλήθη- ο γνωστός αναρχοκομμουνιστής «Σάββας Μιχαήλ» (ο οποίος στην πραγματικότητα λέγεται Σαμπεθάϊ Μάτσας, αλλά το κρύβει από τους πολλούς, για ευνόητους λόγους…), διότι ζητούσε… κρεμάλες για τους χρυσαυγίτες, καλώντας σε παράνομη αντισυγκέντρωση κατά νόμιμης συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής. Προ ημερών, ο λεγάμενος μίλησε σε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (για την νομιμοποίηση των παρανομιών κατά της Χρυσής Αυγής…) στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (ευγενική προσφορά του «Ιού» Τρίμμη…) και είπε τα εξής:


«Είμαι τροτσκιστής, Εβραίος και αντιφασίστας. Ενσαρκώνω τη φαντασίωση του κάθε φασίστα. Έπρεπε να ήμουν και ομοφυλόφιλος, όχι φυσικά ότι έχω κάποιο πρόβλημα, για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμπαραστέκονται σε αυτό τον αγώνα…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): «Πρόβλημα» η ομοφυλοφιλία (κιναιδισμός); Άρα, «προβληματικοί» οι έχοντες το… κουσούρι. Ώρα είναι να… τσαντιστούν οι του… Σωματείου (που έχουν και ολόκληρη συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ…)και ν’ αρχίσουν καμιά… εκστρατεία, κατά του «ομοφοβικού» συντρόφου που δεν προσέχει τα λόγια του κι αυτός να τους κατηγορεί για… αντισημιτισμό. Όλα τα’ χαμε δει, αυτό μας έλλειπε τώρα! http://ethnikismos.net

http://www.stoxos.gr/2013/09/blog-post_7541.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails