Monday, September 23, 2013

Γλύφει και "βγάζει λάδι" τον Εβραίο Μιωνή "ΤΟ ΒΗΜΑ" και λέει ότι είναι θύμα ακροδεξιάς προπαγάνδας!

Διαβάστε εδω περισσότερα για την υπόθεση Μιωνή!

Με ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα (σελ. 10) το καθεστωτικό "Βήμα" επιχειρεί σήμερα την αγιοποίηση και την πλήρης κάθαρση του Σάμπυ Μιωνή από το σκάνδαλο με την "λίστα Λαγκάρντ". Ανάμεσα στον οχετό λάσπης, ψευδολογίας και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής η ναυαρχίδα του ΔΟΛ βρήκε τον χρόνο και τον χώρο με ένα ανυπόγραφο κείμενο να καθαγιάσει τον Σάμπυ Μιωνή με την χαρακτηριστική λεζάντα "Ο κ. Μιωνής δεν έχει ποτέ εμπλακεί σε υπόθεση φοροδιαφυγής στις ΗΠΑ".

Την στιγμή που επιχειρείται ο τέλειος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με μία άνευ προηγουμένη και ενορχηστρωμένη επικοινωνιακή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής που σκοπό έχει την περιορισμό της εκλογικής δύναμης και την φίμωση των Ελλήνων Εθνικιστών, την ώρα που τα κανάλια και οι ρυπαροφυλλάδες ασχολούνται με τα... ποσοστά που έπαιρναν οι Χρυσαυγίτες από τα ρούχα που πουλούσαν σε πακιστανούς (!!!), έρχονται νέα μνημόνια και πρόσωπα που ήταν μπλεγμένα σε σοβαρότατες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων βγαίνουν λάδι.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα του "αντικειμενικού" Βήματος: "Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «Βήματος», τα περισσότερα από αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον επιχειρηματία απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων εξαιτίας της ανάγκης της κοινωνίας να κατηγορήσει κάποιον, οποιονδήποτε, για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.
Το γεγονός ότι ο κ. Μιωνής είναι Ελληνας, εβραίος και Ισραηλινός ίσως να τον έκανε ιδανικό στόχο για ΜΜΕ και πολιτικούς του ακροδεξιού χώρου με γνωστές αντισημιτικές θέσεις. Επίσης, είναι πλέον γνωστό ότι ο κ. Μιωνής όχι μόνο δεν απέφυγε να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, αλλά αντίθετα έστειλε αυτόκλητα και υπόμνημα εξηγώντας τα πάντα λεπτομερέστατα, καθώς και γράμμα με το οποίο ζητούσε να καταθέσει διά ζώσης, προκειμένου να σταματήσουν τα σενάρια εναντίον του...
Μερικά από αυτά τα εκατομμύρια πήγαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Μιωνή. Ο επιχειρηματίας χαίρει του σεβασμού της διεθνούς χρηματοοικονομικής κοινότητας τόσο για τις επιχειρηματικές επιτυχίες του σε νεαρή ηλικία όσο και για το ήθος του και το ιδιαίτερα πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο. Και για τον λόγο αυτόν «Το Βήμα» και το Vima.gr εκφράζουν τη λύπη τους επειδή έπεσαν θύμα παραπληροφόρησης...
Επεσε πολλές φορές θύμα ρατσισμού στην Ελλάδα και χρηματοδοτεί εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα για παιδιά μεταναστών από την Αιθιοπία στο Ισραήλ... Παλιοί συμμαθητές θυμούνται τις μάχες του Σάμπυ Μιωνή με ακροδεξιά μαθητική οργάνωση της οποίας ιδρυτής ήταν σημερινός πολιτικός (Ποιος άραγε;). Ο μαθητής τότε Σάμπυ Μιωνής αλλά και η οικογένειά του δέχονταν συχνά απειλητικά τηλεφωνήματα από μέλη της οργάνωσης αυτής. Με άλλα λόγια, έχει μετατρέψει τα βιώματά του σε τρόπο ζωής και προσφοράς...
Οποιος και να είναι ο πραγματικός λόγος για τη μεταχείριση της οποίας έτυχε ο κ. Μιωνής από μερίδα των ΜΜΕ στην Ελλάδα, «το Βήμα» θεωρεί υποχρέωσή του να αναδείξει στοιχεία της προσωπικότητας και του έργου του που δεν ήταν γνωστά, από δημοσιογραφικό καθήκον και στο όνομα της προάσπισης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας".

Με το πρόσχημα λοιπόν της... αντιφασιστικής δράσης και του φιλοϊσραηλινού προφίλ ο κ. Μιωνή βγαίνει λάδι! Το μόνο σίγουρο στο συγκεκριμένο άρθρο είναι ότι δεν τηρήθηκε ούτε ψήγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και καταδεικνύει πολύ εύγλωττα από πού προέρχεται ο πρωτοφανής πόλεμος λάσπης εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν υποχωρούμε και θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Εθνικό Αγώνα μέχρι τη Νίκη!

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails