Wednesday, September 18, 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους και προσλαμβάνουν τους κολλητούς τους!

Η κυβέρνηση λύνει το πρόβλημα του χρέους διορίζοντας «δικά της» παιδιά

Την ώρα που η χώρα βυθίζεται, την ώρα που ανακοινώσεις στέλνουν σπίτια τους χιλιάδες εργαζόμενους ο Σαμαράς και η παρέα του κάνουν «πλάκα» στην πλάτη του ελληνικού λαού διορίζοντας με το έτσι θέλω τα δικά τους παιδιά!
Σύμφωνα με στοιχεία – φωτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι μετακλητοί υπάλληλοι δηλαδή οι «εκλεκτοί» των υπουργών και των βουλευτών αυξήθηκαν το τελευταίο δίμηνο κατά 165 στο σύνολο!

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των επίσημων στοιχείων της ηλεκτρονικής εφαρμογήςapografi.gov.gr στις 9 Σεπτεμβρίου του 2013,ο αριθμός των Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, με τον χαρακτηρισμό της εργασιακής τους σχέσης ως «μετακλητοί» ανέρχεται σε 1.745 (1.197 υπάλληλοι και 548 επιστημονικοί συνεργάτες βουλευτών). Ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή από τον κ. Μητσοτάκη τον περασμένο Ιούλιο στις 17.7.2013 οι «μετακλητοί» ανέρχονταν στους 1.580!
Δηλαδή την κρίσιμη περίοδο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, η οποία ζητά από την ελληνική κυβέρνηση μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου να έχουν τεθεί στο καθεστώς κινητικότητας 12500 δημόσιοι υπάλληλοι, κάποιοι υπουργοί και βουλευτές συνέχισαν το χαβά τους … αύξησαν το εργατικό προσωπικό στο γραφείο τους, αδιαφορώντας για την τύχη εκείνων των δημόσιων υπαλλήλων που δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη!
Και όλα αυτά ενώ στον ιδιωτικό τομέα η λαίλαπα της ανεργίας έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της, αφήνοντας πίσω της περίπου 1.500.000 ανέργους.
Δυστυχώς αυτοί οι φουκαριάρηδες δεν έχουν την γνωριμία και τον νταβατζή τους. Ό, τι κερδίζουν το κερδίζουν με τον ιδρώτα τους!
Μπράβο σας κύριοι! Συνεχίστε έτσι και θα έρθουν άλλα δέκα μνημόνια. Αλλά να θυμάστε η οργή του λαού θα μεγαλώσει τόσο που θα γίνει ποτάμι και θα σας παρασύρει όλους…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails