Wednesday, September 11, 2013

Οι Εβραίοι κάνουν εξαγοράζουν στο Ιόνιο και όχι οι "Ρώσοι"! Συνεχίζεται η παραπληροφόρηση απ' τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Τα "προοδευτικά" και "δημοκρατικά" sites και blogs αρνούνται να αναφέρουν την πραγματική καταγωγή των διαφόρων κροίσων και μεγιστάνων που εξαγοράζουν την ελληνική γη με τα κλεμμένα απ' τα δάνεια... 

Μιλάνε για "Ρώσους", για "Βρετανούς", για "Άραβες"..

Πράγματι μερικές ψιλοεπενδύσεις γίνονται στην Ελλάδα από Άραβες και από Ρώσους ή Άγγλους.. Όμως τα μεγάλα κομμάτια στα διάσημα μέρη τα αγοράζουν κατα 90% εβραϊκής καταγωγής καπιταλιστές.

Οπότε αν εμείς στοχοποιούμε κυρίως Ρώσους, Βρετανούς, Αμερικάνους για τον έλεγχο του πλούτου το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να πληρώσουν τη "νύφη" κάποιοι άλλοι λαοί στο μέλλον χωρίς να φταίνε και οι πραγματικοί καπιταλιστές θα ξεφύγουν της γκιλοτίνας για ακόμη μια φορά!

Ο Αμπράμοβιτς είναι ευρέως γνωστό ότι είναι εβραϊκής καταγωγής ενώ ο Σκότς έχει πάρει την Ισραηλινή υπηκοότητα απ' το 1996! Ξέρετε πολλούς Ρώσους να παίρνουν την ισραηλινή υπηκοότητα;


Δείτε εδώ για την καταγωγή του Αμπράμοβιτς και εδώ για του  Andrei Skoch..



MADAME_GUΤο CorfuPress.com εντόπισε το εν λόγω σκάφος στην Κέρκυρα το οποίο καταγράφηκε να φτάνει στο λιμάνι του νησιού στις 2 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα και να αναχωρεί στις 5 του μηνός για να επιστρέψει και να βρίσκεται μέχρι και σήμερα εδώ (η φωτογραφία ελήφθη προχθές Κυριακή ανοικτά της Κέρκυρας από τον Στ. Μωραΐτη και δημοσιεύτηκε στο Maritime).

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Andrei Skoch επισκέφθηκε το νησί με σκοπό να αξιοποιήσει έκταση – «φιλέτο» που πωλήθηκε πριν από έξι χρόνια σε ρωσική εταιρεία, ιδιοκτησίας του Roman Abramovits.
Ποιος είναι ο Andrei Skoch
 Τώρα, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για να επανέλθει στη ζωή το σχέδιο δημιουργίας τουριστικής εγκατάστασης από τον Andrei Skoch, ο οποίος είναι μεταξύ των 300 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου και 19ος πλουσιότερος στη Ρωσία, σύμφωνα με τι λίστα του περιοδικού Forbes (http://www.forbes.com/profile/andrei-skoch/).
Είναι 47 ετών, ιδιοκτήτης ενός επιχειρηματικού κολοσσού που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία μετάλλων και ατσαλιού, διαζευγμένος πολλάκις και με 80 παιδιά!
Πρώην μέλος της ρωσικής Κάτω Βουλής και δημιουργός μίας οργάνωσης χρηματοδότησης νέων συγγραφέων παγκοσμίως, που ονομάζεται Debut. Έχει σπουδάσει αθλητικές επιστήμες και είναι αυτοδημιούργητος.
Είχε αποκτηθεί από Αμπράμοβιτς, Δαυίδ, Βούλγαρη, Βατίδη
Η έκταση του πάλαι ποτέ Club Mediterranee αποκτήθηκε ή συμφωνήθηκε να αξιοποιηθεί από τον Αμπράμοβιτς, από τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες τους μετά την απομάκρυνση της γαλλικής εταιρίας από την Κέρκυρα: τον εργοστασιάρχη Γ. Δαυίδ και τους κ.κ. Βούλγαρη και Βατίδη.
Τα σχέδια που είχαν διαρρεύσει τότε στα ΜΜΕ (δημοσιεύματα του 2008 και του 2009) έκαναν λόγο για τουριστική μονάδα με περισσότερους από δέκα οικισμούς, δύο μεγάλα ξενοδοχεία και μία μίνι πόλη – θέρετρο με στόχο να φιλοξενεί Ρώσους και όχι μόνο μεγιστάνες.
Η επένδυση είχε παγώσει από τότε για μία σειρά από λόγους και ο χώρος παρέμεινε αναξιοποίητος και χωρίς εργασίες κατασκευής.
Πηγή: Corfupress.gr

1 comment:

Anonymous said...

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ποιοι τους τα πουλάνε διότι αυτοί που πωλούν την ιερή ελληνική γή σε ξένους πρέπει να είναι ξένοι δηλ ντόπιοι Εβραίοι ή ηλίθιοι Ελληνες ή προδότες. Οι εβραίοι πάντα κρύβονται πίσω από ονόματα επιχειρήσεων, πίσω από ευρωπαικές υπηκοότητες, πίσω από αλλάγμένα επίθετα και πάντα βάζουν άλλους να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. Οι σιωνιστές φαίνεται μαζεύονται τριγύρω από τον Ροθςτσαιλντ στην Κέρκυρα. Ολοι μαζί παρεούλα.
Μην ξεχνάμε ότι στην Ζάκυνθο και απέναντι υπάρχει πετρέλαιο σε μικρό μάλιστα βάθος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails