Monday, September 2, 2013

Οι Εβραίοι τραπεζίτες της Wall Street θεωρούν βλάκα τον Ομπάμα

Στις 9 Σεπτεμβρίου και ….βλέπουμε λέει το Κογκρέσο. Τρεις βδομάδες μελέτη θέλει ο ΟΗΕ. Έξαλλοι οι Ιουδαίοι λένε: « Ανόητος ο Ομπάμα και βλαξ Κέρι» (A foolish President Obama and moronic Secretary of State Kerry')



Μετά την παγκόσμια αντίδραση και τις έντονες αντιδράσεις για την επέμβαση στην Συρία, από τον «λαό» στις ΗΠΑ αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους, και βουλευτές-γερουσιαστές, ο Ομπάμα ανακοίνωσε :«Θα ζητήσω έγκριση Κογκρέσσου»...Και το Κογκρέσο διά του προέδρου του, απάντησε: «Καλά, όταν γυρίσουμε από τις διακοπές, στις 9 Σεπτεμβρίου, θα δούμε»...
Τα ψέματα και η «προβοκάτσια» με τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Συρία δεν τους βγήκαν.

Το καθικάκι, ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν,εξέφρασε την οργή του εβραϊκού λόμπι κατά του Ομπάμαπου πιεζόμενος από την αντίδραση της Ρωσίας, αποφάσισε μόνο μια «διακοσμητική επιδρομή», την οποία τελικά και ανέβαλε. Ο Μακέιν, δήλωσε σε εκπομπή του NBC ότι «τα σχέδια του Ομπάμα για την ανάληψη περιορισμένης δράσης αποτελούν ντροπή». «Ο πρόεδρος κατά τα φαινόμενα θέλει να εκτοξευτούν λίγοι πύραυλοι και μετά να πει: Λοιπόν, αυτό ήταν, αντιδράσαμε», είπε.

Οργισμένες και οι εβραιούκλες της Wall Street Journal. «Ο ανόητος Ομπάμα και ο βλαξ Κέρι οδήγησαν τις ΗΠΑ στην μεγαλύτερη διπλωματική τους ήττα και κατέστρεψαν την αξιοπιστία του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Εξωτερικών».

Η ανάλυση των δειγμάτων που ελήφθησαν στη Συρία από τους επιθεωρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα χημικά όπλα, θα μπορούσε να διαρκέσει «έως και τρεις εβδομάδες», ανακοίνωσε στη Χάγη ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Πηγή www.kalami.net


http://deltio11.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html

1 comment:

Anonymous said...

Την πολιτική καμπάνια του Ομπάνα την έχει χρηματοδοτήσει ο Σόρος. Οσο για τον Τζών Κέρυ αυτόν να φοβάστε. Είναι εβραίος, μέλος του Σκάλ και Μπόουνς και πάμπλουτος. Αυτός είναι που θέλει αιματοχυσία. Αυτός είναι επικίνδυνος.Διαβάστε εδώ
http://www.presstv.com/detail/2013/03/03/291680/kerry-skull-and-bones-and-syria-ruin/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails