Thursday, July 17, 2014

Συγκεντρώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο 19/07

19:43
16/07/2014
Συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα οργανώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή για τις 19/07 και καλεί όλους τους Ελληνες πολίτες που θέλουν να ζουν σε μια χώρα ελεύθερη, υπερήφανη και ανεξάρτηση και όχι υπό ξένη κατοχή και αυπό την απειλή πολιτικών συλλήψεων, να συμμετάσχουν σε αυτές.

Στις συγκεντρώσεις θα μιλήσουν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όσους, τουλάχιστον έχουν αφήσει ελεύθεροι οι κυβερνητικοί ή τους επιτρέπουν να μιλάνε ημοσίως.
Γιατί το είδαμε κι αυτό: Να αφήνονται ελεύθεροι κατηγορούμενοι βουλευτές για "συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση" με μόνο όρο ... να μην μιλάνε σε συγκεντρώσεις πολιτών!
Πάντως στο ευρωκοινοβούλιο η Κοινοβουλευτική ΟΜάδα του Λαϊκού Συνδέσμου ξεκίνησε πολύ δυναμικά: Ο ευρωβουλευτής του κόμματος, στρατηγός ε.α. Ελευθέριος Συναδινός κατά την συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμών έθεσε το θέμα της ανεργίας και της υπερφορολόγησης που μαστίζει την χώρα μας.
Παράλληλα αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητώντας να αυξηθούν τα κονδύλια για την καταπολέμηση της ανεργίας για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails