Monday, July 28, 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)…


laurometanastew
Γράφει ο Αντίοχος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΗΕ, οι επικεφαλείς του ισλαμιστικού ISIL στη Μοσούλη του Ιράκ, εξέδωσαν «φάτουα» (θρησκευτικό διάταγμα), με το οποίο υποχρεώνουν όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ηλικίας 11 έως 46 ετών, να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων (κλειτοριδεκτομή). Την επομένη, οι ισλαμιστές το διέψευσαν, αλλά η εντύπωση έμεινε…

Κι ερχόμαστε τώρα σε μια πολύ περίεργη απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» στην Ελλάδα, που ελήφθη προ ολίγων ημερών. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, λοιπόν, αποφάσισε να αναστείλει την απέλαση μιας Κενυάτισσας και των τριών παιδιών της στην πατρίδα τους, καθώς «διατρέχει τον κίνδυνο να υποστεί κλειτοριδεκτομή», σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης..
Έτσι, κάνοντας έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω, καταλήγουμε στο εξής ανατριχιαστικό συμπέρασμα: όλες οι γυναίκες, ηλικίας 11 έως 46 ετών, που θα εισβάλλουν ως λαθρομετανάστριες στην Ελλάδα, θα δασκαλευτούν καλά από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» και θα δηλώνουν ότι κατάγονται από το Ιράκ και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή της Μοσούλης. Εν συνεχεία θα υποβάλλουν αίτημα παροχής ασύλου, με το πρόσχημα ότι αν επιστρέψουν στην πατρίδα τους θα υποστούν κλειτοριδεκτομή, και θα παίρνουν αμέσως άσυλο, λόγω του δεδικασμένου που δημιούργησε η απόφαση του Εφετείου για την Κενυάτισσα! Εφόσον δε θα παίρνουν άσυλο οι ίδιες, εννοείται ότι θα παίρνουν και τα παιδιά τους καθώς και οι άνδρες τους, για να παραμείνει ενωμένη η οικογένειά τους!
Κι είναι όλα αυτά τυχαία, ενώ η Ελλάδα «υποδέχεται» ήδη τα πρώτα κύματα λαθρομεταναστών από το Ιράκ και όσο συνεχίζεται εκεί κάτω η ανακατωσούρα, θα «υποδέχεται» κι άλλους; Δε νομίζω!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails