Thursday, July 10, 2014

ΑΛΛΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ


mat-efeteio
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Ειλικρινά δεν πτοούνται με τίποτα. Παρόλο που οι σκευωρίες καταρρέουν η μια μετά την άλλη, παρόλο που οι συκοφαντίες και οι ψευδείς μαρτυρίες καταρρίπτονται, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού, έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο διωγμός εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφορά καθαρά και μόνο ιδεολογικούς λόγους, δηλαδή είναι διωγμός ιδεών και πιστεύω, το αστικό σύστημα προσπαθεί ακάματα να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό, να δώσει διάσταση στο κάθε τι και να προβάλλει ως συνήθως μέσω των αθλίων ΜΜΕ μια αντεστραμμένη πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν οι ανακρίτριες κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου κάλεσαν τον πρόεδρο της ένωσης Ελλήνων φωτορεπόρτερ κύριο Μάριο Λώλο και τους φωτορεπόρτερ Συμέλα Πανταρτζή και Γιάννη Κέμμο προκειμένου να καταθέσουν για την “επίθεση”  που δέχτηκαν την Παρασκευή από μέλη της Χρυσής Αυγής, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο, ενόψει της μεταγωγής των Συναγωνιστών μας Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Το περιστατικό σύμφωνα με δημοσιογραφικές περιγραφές,  “αναμφισβήτητης εγκυρότητας” έγινε αμέσως μόλις έφθασε στο Εφετείο η κλούβα με τους τρεις πολιτικούς κρατούμενους, οπότε μέλη του Κινήματος, παρουσία αστυνομικών, επιτέθηκαν και χτύπησαν -τραυματίζοντάς τους ελαφρά- την κυρία Πανταρτζή και τον κύριο Κέμμο.
Το περίεργο όμως της όλης υπόθεσης είναι ότι πουθενά και σε καμία φωτογραφία δεν είδαμε τους προαναφερόμενους φωτορεπόρτερ να αιμορραγούν, ή έστω να έχουν μώλωπες ως αποτέλεσμα της επίθεσης των “αιμοβόρων” Χρυσαυγιτών. Και αυτό μας παραξένεψε διότι πασίγνωστη είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται από τους δημοσιογραφικούς κύκλους να φωτογραφίζονται ευκρινώς και από πολλές οπτικές γωνίες τα τραύματα και οι πληγές δημοσιογράφων που δέχτηκαν επίθεση κατά την διάρκεια κάλυψης ενός γεγονότος. Ίσως αυτό κατά κάποιο τρόπο αποτελεί την επικύρωση της “ηρωικής” φύσης του και “λειτουργήματος” προβολής του ψεύδους, της παραχάραξης και της συκοφαντίας.
Εδώ όμως δεν υπήρξαν φωτογραφίες.  Γιατί; Με το βαμβάκι τους χτύπησαν οι επιτιθέμενοι;
Τουναντίον είδαμε φωτογραφίες από Χρυσυγίτες χτυπημένους από τα ΜΑΤ και αιμορραγούντες, είδαμε αστυνομικούς να ψεκάσουν με χημικά τους συγκεντρωμένους και όλα αυτά αναίτια.
Κανένα όμως από τα ΜΜΕ δεν πρόβαλε ή έδωσε κάποια σοβαρή διάσταση σε αυτά τα συμβάντα. 
Αντιθέτως μια εβδομάδα μετά όχι μόνο οι δήθεν προπηλακισθέντες φωτορεπόρτερ και ο πρόεδρος της ένωσης εκλήθησαν από τις ανακρίτριες να καταθέσουν, αλλά ξέθαψαν και προ μηνών συμβάντα, όπως κατά την διάρκεια της προφυλάκισης των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου, λόγω αγανάκτησης ερρίφθησαν κάποια πλαστικά μπουκάλια με νερό προς το δικαστικό μέγαρο. ένα από αυτά πέρασε κάποια μέτρα μακριά από το κεφάλι της δημοσιογράφου της ΝΕΡΙΤ, ενός ξωτικού που έχει αναλάβει εργολαβικά την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, Τώρα μετά από μήνες μια κίνηση αγανάκτησης ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια τραυματισμού της συγκεκριμένης.
Φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην λεκτική επίθεση του Συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη τον προηγούμενο Οκτώβριο σε δημοσιογράφους.
Κατόπιν τούτων, δυνάμεθα ασφαλώς να συμπεράνουμε ότι οι αρχικές κατηγορίες εις βάρος μας,  έχουν πλέον ξεφτίσει και ξεφουσκώσει λόγω της παντελούς έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και σοβαρών μαρτυριών και η υπόδουλη στην εκτελεστική εξουσία δικαιοσύνη προσπαθεί να κατασκευάσει και να διατυπώσει νέες.
Διαφορετικά δεν ερμηνεύεται άλλοι να δέχονται επίθεση, άλλοι να αιμορραγούν και να κακοποιούνται και άλλους να καλούν οι ανακρίτριες για κατάθεση.
Γι αυτό όπως αναφέραμε στην αρχή του κειμένου το αστικό σύστημα δεν πτοείται, αλλά συνεχίζει ακάθεκτο το ψεύδος και την σκευωρία, γιατί αυτά και μόνο αυτά αποτελούν τις μεθόδους και τις πρακτικές του  και οι θεράποντές του έλαβαν τις θέσεις και τα αξιώματα για να εφαρμόσουν αυτές τις μεθόδους και πρακτικές

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails