Saturday, July 26, 2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στο ΙΡΑΚ Πρόσταξε ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

κλε

Η Τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, διέταξε τον ακρωτηριασμό των γεννετήσιων οργάνων όλων των κοριτσιών και γυναικών στη Μοσούλη του Ιράκ, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ΟΗΕ.

1
Η φάτβα που εξέδωσαν οι ισλαμιστές τρομοκράτες αφορά περίπου 4 εκατομμύρια γυναικών και κοριτσιών ηλικίας από 11 έως 46 ετών στη Μοσούλη όπου και η πλειοψηφία των χριστιανών τελεί υπό απινείς διωγμούς.
2
Από το Ιρακινό Κουρδιστάν η απεσταλμένη του ΟΗΕ , J. Badcock ανέφερε με βιντεομήνυμα στους ρεπόρτερ της Γενεύης δήλωσε:
“Κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για το Ιράκ και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής…Αυτό δεν είναι επιθυμητό από τον ιρακινό πληθυσμό και από τις γυναίκες που ζούν σε αυτές τις περιοχές που έχουν καταλάβει οι τρομοκράτες”.
Σήμερα οι Κόπτες του Σινά, έλαβαν από τους ισλαμιστές που δρού στην περιοχή την ίδια εντολή. Απειλήθηκαν ότι αν δεν προβούν στους γυναικείους ακρωτηριασμούς , ή θα πεθάνουν ή θα πρέπει να φύγουν. (blogkopte)
3
Εν τω μεταξύ εδώ και 2 ημέρες έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με ακρωτηριασμούς πολύ μικρών κοριτσιών.
Σε Γαλλία και Βέλγιο έχουν προγραμματισθεί για αυτήν την αυτήν την Κυριακή συγκεντρώσεις συμπαράστασης για τους χριστιανούς του Ιράκ.
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails