Thursday, October 2, 2014

ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- “ΚΑΛΩΔΙΩΝΟΥΝ” ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΑΓΑΖΟ”- 10.000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ “ΝΑΙ”-ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ Χ.Α; ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

venizelos-samaras7

Υπό κατάσταση πλήρους πανικού τα πολιτικά ανδρείκελα της Γερμανικής κυβέρνησης, αποφάσισαν στην κοινή συνάντηση-φαρσοκωμωδία να ζητήσουν την Δευτέρα το βράδυ ψήφο εμπιστοσύνης από μια Βουλή που φοβάται μήπως χάσει το μεροκάματο των 8.000 ευρώ.
Πρόκειται για καθαρά γερμανοκίνητη απόφαση που στόχο έχει την παράταση στους μακαρίτες που βυθίζονται.

Νωρίτερα ο προδότης  Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.
Από εκείνη την ώρα έπιασαν δουλειά και οι “χαφιέδες”. Ήδη έχουν δοθεί εντολές, η γνωστή πια “εντολή Σαμαρά”, για παρακολούθηση βουλευτών. Όποιος θεωρηθεί ύποπτος για διαρροή θα προσεγιστεί με “άλλα κόλπα”. Συζητούνται πολλά και για επιχείρηση χρηματισμού.  Αυτά ακούμε, αυτά μεταφέρουμε. Όποιος θίγεται να σηκώσει το χέρι του.
Παλιά “πουτάνα” ο Αντώνης σε επιχειρήσεις ανωμαλίας. Τις  έχει στο πετσί του. Άνθρωπος που δεν είναι καλά, σκέφτεται συνέχεια το κακό. Δίπλα του και ο παραδόπιστος. Άλλη πάστα αυτός. Κωλοπετσωμένος.
Από αύριο θα αρχίσουν τις απειλές και τα ψευτοδιλήμματα. Όποιος επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση θα βυθίσει τον τόπο στην ανωμαλία. Θα βάλουν και τους αυλοκόλακες να ρίξουν αντικομμουνισμό. Πιθανόν και να επιχειρήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακκο καμιά νέα δικογραφία αυτή τη φορά με στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ. Να τον μπλέξουν με την επιχείρηση που έχει τώρα η αντιτρομοκρατική; Αυτοί είναι ικανοί για όλα. Μιλάμε για αδίστακτους “δολοφόνους”. Ο Τσίπρας καλό είναι να προσέχει. Του την έχουν στημένη εδώ και πολύ καιρό. Ας κάνει μια σύσκεψη με τα στελέχη του. Δεν χάνει τίποτα να κρατήσει πισινή. Άλλωστε έτσι την πάτησε και η Χ.Α. Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής  παράλληλα με την ψήφο εμπιστοσύνης ,κρίνεται ύποπτη. Στο χορό και χαφιέδες “δημοσιογράφοι” που έχουν σηκώσει τα μανίκια και κάνουν λόγο για “αντιεξουσιαστές με όπλα σε συνεργασία με ποινικούς”. Μας κυβερνάνε παλιάνθρωποι, παρακρατικοί, λιμοκοντόροι που θάβουν τη μάνα τους για χρήμα και εξουσία. Επικίνδυνοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άρα ικανοί για όλα.
Ας προσέχουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι περίεργα έχουν πιάσει τα αυτιά μας.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Η σύσκεψη ΠΡΟΔΟΤΗ-ΧΟΝΤΡΟΥ,  διεξάγεται με στόχο να καθοριστεί η κοινή γραμμή απέναντι στην τρόικα, που ξεκίνησε την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, αλλά και να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων ώστε να σταλεί στην κοινωνία το μήνυμα της κυβερνητικής συνοχής.
Ο ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΏΝ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στους συνομιλητές του ότι χρειάζεται συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο ανάταξης της εικόνας και του κύρους της κυβέρνησης, το οποίο όμως για να εφαρμοστεί θα πρέπει να το επιδιώξουν και τα δύο κόμματα μαζί. Υπαινίχθηκε δηλαδή ότι θα πρέπει να λιώσουν οι πάγοι προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Συγχρόνως εξέφρασε την άποψη, και θα το πει και στη συνάντηση με το πρωθυπουργό, ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα θα πρέπει να είναι πολιτική και δεν θα πρέπει να κυριαρχηθεί από επιμέρους εκκρεμότητες.
«Θα πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας τη μεγάλη εικόνα» πιστεύει ο αντιπρόεδρος εμμένοντας στην εκτίμηση ότι οι συνομιλίες με τους εκπροσώπους των δανειστών δεν θα πρέπει να έχουν μάκρος, «να αποφύγουμε το μεγάλο παζάρι», προκειμένου να αποχωρήσουν από την Αθήνα σύντομα και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει επέλθει ακόμη ταύτιση με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό.
* Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου είχαν συγκεντρωθεί καθηγητές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη διαθεσιμότητα. Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη για να τους απομακρύνει.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails