Wednesday, October 1, 2014

ΜΕ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΝΔ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ! “ΣΑΜΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ”- ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ”- ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ

samaras-evraioi2

Τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα εκεί στη ΝΔ με το κόμμα-απόκομμα Σαμαρά(όπως το κατάντησε)να έχει γίνει θλιβερό άθυρμα και άρμα του πανίσχυρου Εβραιοσιωνιστικού παράγοντα των Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες που πιθανόν κάποιοι θα αποπειραθούν να τις διαψεύσουν με φραστικά ατοπήματα του στυλ “στα εσωτερικά του κόμματος δεν ανακατεύεται κανένας”(μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία αφού πια είναι γνωστοί τοις πάσι και ήδη κυκλοφορεί μέσα στα γραφεία της Συγγρού, το μαντάτο), το λόμπι των Εβραίων του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Κομητεία των ΗΠΑ,
έχουν ήδη ορίσει τους επόμενους εκπροσώπους τους στη Βουλή. Από μεγάλη λίστα δεξιών υποψηφίων αλλά και υπαρχόντων ονομάτων και νυν βουλευτών της ΝΔ, έχει δοθεί “ραπόρτο” και κατ’επιταγήν και προς πλήρη συμμόρφωση με τις υποδείξεις, “ραβασάκι”: Αυτούς θέλουμε. Είναι δικοί μας, της αρεσκείας μας και μας βοήθησαν. Κοιτάξτε να τους βγάλετε βουλευτές στις επόμενες εκλογές, φέρεται να έχει διατάξει τον Σαμαρά ο Σιωνιστικός παράγοντας. Και βέβαια ο σύγχρονος Τσολάκογλου δεν έχει άλλη επιλογή παρά να πράξει τα δέοντα.

Η ΛΙΣΤΑ
Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες μέσα στη λίστα ανάδειξης βουλευτών στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, ευνοούμενων του Εβραϊκού παράγοντα, περιλαμβάνονται τα εξής ονόματα:
-Νίκος Δένδιας
-Βασίλης Κικίλιας(ευνοούμενος και των Αμερικανών)
-Σοφία Βούλτεψη
-Κυριάκος Μητσοτάκης
Κωστής Χατζηδάκης
-Βαγγέλης Μειμαράκης
-Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Επίσης σε εκλόγιμη επιλογή φιγουράρουν οι “σιγουράντζες”: Ντόρα Μπακογιάννη και Όλγα Κεφαλογιάννη.
Εάν θεωρηθεί ότι η ΝΔ θα εκλέξει γύρω στους 11-12 βουλευτές σε όλο το λεκανοπέδιο- αφού φαίνεται ότι εάν προχωρήσει άμεσα σε εκλογές θα φάει μεγάλο στραπάτσο- απομένουν 2 με 3 ονόματα για να κλείσει η λίστα.
Εν τω μεταξύ κατά τους υπολογισμούς κομματικών στελεχών, πάνω από 80 νυν βουλευτές της σημερινής Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, μένουν εκτός Βουλής αφού το κυβερνών κόμμα πιθανόν να απολέσει πάνω από 1.800.000 ψηφοφόρους. Άρα και έδρες που αναμένεται να κυμανθούν κοντά στις 65-70 πανελλαδικά. Ονόματα όπως Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Τάνια Ιακωβίδου, Αργύρης Ντινόπουλος, Θανάσης Πλεύρης και κάποιοι ακόμα υποψήφιοι στην Αττική, πιθανολογείται από τους ίδιους αριθμολάγνους ότι θα χάσουν το χρυσό μεροκάματο των 8.000 ευρώ.
Παράλληλα η πίεση του Εβραϊκού παράγοντα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη στις εστίες της Ελληνικής Πληροφόρησης και στα γραφεία και στα γκουβέρνα των ΜΜΕ. Το ΚΙΣ προχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες σε μια κατάπτυστη-από πάσης πλευράς-ανακοίνωση στην οποία αποπειράται να δαιμονοποιήσει το συνταγματικό αγαθό της ενημέρωσης και να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση να προβεί σε λογοκρισία και να κάμψει με όποιον τρόπο όλες τις αντίθετες φωνές που υπάρχουν στην εκδοτική και δημοσιογραφική πιάτσα. Διαβάστε την ανακοίνωση. Δεν θα δυσκολευτείτε να αντιληφθείτε ότι είναι μια original Εβραϊκή ανακοίνωση ακραιφνών Σημιτιστών:
“Είναι γεγονός ότι ο πόλεμος στη Γάζα προκάλεσε πόνο και οδύνη για τo θάνατο πολλών αθώων ανθρώπων, που τις περισσότερες φορές χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες από τις ομάδες τρομοκρατών της Χαμάς για να προκαλέσουν την καταδίκη του Ισραήλ από τη διεθνή κοινή γνώμη. Όσο αυξανόταν ο αριθμός των θυμάτων τόσο πιο έντονη ήταν η επιχείρηση δαιμονοποίησης της ίδιας της ύπαρξης του Κράτους του Ισραήλ από πολλούς κονδυλοφόρους στη χώρα μας, οι οποίοι δεν διστάζουν να συγκρίνουν τη Γάζα με το Άουσβιτς και τους Ισραηλινούς με τους Ναζί. Επιλέγουν να ενοχοποιήσουν το Ισραήλ για έναν πόλεμο που η Χαμάς επέβαλλε και για ένα έγκλημα κατά του Παλαιστινιακού λαού που η ίδια διαπράττει. Ξεχνούν ωστόσο, ότι εάν το Ισραήλ δεν διέθετε τα μέσα προστασίας των δικών του πολιτών (καταφύγια, αντιπυραυλικά συστήματα Ισραηλινής κατασκευής κ.ά.), τότε θα υπήρχαν χιλιάδες θύματα από τις σχεδόν 4.000 ρουκέτες της Χαμάς εναντίον του άμαχου πληθυσμού. Η Χαμάς λοιπόν, παραμένει γι’ αυτούς στο απυρόβλητο. Όπως στο απυρόβλητο είναι και οι φανατικοί τζιχαντιστές που σκορπούν τον τρόμο και το θάνατο σε απλούς ανθρώπους (Μουσουλμάνους και Χριστιανούς) στο Ιράκ, στη Συρία, στο Σουδάν και αλλού. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο που αποκαλύπτει όμως, και το αντισημιτικό τους μένος.
Η κριτική στην πολιτική μιας κυβέρνησης μπορεί να είναι έντονα καταδικαστική. Η παραποίηση όμως, της ιστορικής αλήθειας, οι απαράδεκτες συγκρίσεις, και η λογική του ενός και μοναδικού ενόχου (του Κράτους του Ισραήλ), συνιστούν μεθοδευμένη επιχείρηση απονομιμοποίησης του δικαιώματος ύπαρξης του Εβραϊκού λαού στη γη του Ισραήλ, που οδηγεί στην απονομιμοποίηση του δικαιώματος ύπαρξης του Εβραίου ως ισότιμου μέλους της κοινωνίας στην οποία επέλεξε να ζει. Και αυτό συνιστά Αντισημιτισμό.
Μας προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι παρεισφρύουν πλέον και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε, ιστορικοφανή κείμενα, εμπνευσμένα από μια μακρά παράδοση ρατσιστικής προπαγάνδας, καταφανέστατα αντισημιτικά. Ο εκβιασμός που πλανάται, ότι δήθεν αποδίδουμε σε όλους τους διαφωνούντες με το Ισραήλ αντισημιτικά κίνητρα, δεν μπορεί να μας αποτρέπει από το να χαρακτηρίζουμε αντίστοιχα δημοσιεύματα ως χυδαίο αντισημιτισμό. Ελπίζουμε ωστόσο, ότι οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες των δημοσιευμάτων αυτών είναι σε θέση να κάνουν τη διάκριση ανάμεσα στην πολιτική ανάλυση από τη μια και την αγοραία, χυδαία αντισημιτική προπαγάνδα από την άλλη.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, με ανακοίνωσή του στο παρελθόν (16/7/14), έχει εκφράσει τη λύπη των Ελλήνων Εβραίων για τον θάνατο κάθε αθώου ανθρώπου, Ισραηλινού ή Παλαιστινίου, και έχει ταχθεί υπέρ μιας πολιτικής λύσης που θα εγγυάται την ασφαλή διαβίωση των Ισραηλινών πολιτών στο Κράτος του Ισραήλ και τη δημιουργία ανεξάρτητου Αραβικού Παλαιστινιακού Κράτους δίπλα στο Ισραήλ”.
Ποιοι μιλούν για χυδαιότητα. Ουδέν παραπάνω σχόλιο στους αμνήμονες που σκότωσαν σαν σκυλί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Και όχι μόνον…
 makeleio ρεπορταζ που δημοσιευεται στη σημερινή “Ελεύθερη Ώρα”

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails