Thursday, October 2, 2014

Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΣΟΜΟΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


psaras
Γράφει ο Αντίοχος.
Συνέντευξη στο Rproject έδωσε ο «Ιός» φον Δημητράκης Ψαρράς (της… γερμανικής αριστεράς), για το… αγαπημένο του θέμα (που το έχει πάρει… «επ’ ώμου», που λέμε), ήτοι την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής.
Τη συνέντευξη αναδημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας ότι το συνονθύλευμα εκπροσωπεί και επισήμως πλέον, τη… γερμανική αριστερά στην κατεχόμενη από τη μπότα της Μέρκελ Ελλάδα!
Κατ’ αρχάς, λοιπόν, ο Ψαράς ερωτήθηκε για το νέο του κατοχικό πόνημα «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη», το οποίο –ως γνωστόν- χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της αφέντρας φράου Μέρκελ, μέσω του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, των Γερμανών νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους, που συνεργάζονται με την πρώην συντρόφισσα Μέρκελ (της ανατολικογερμανικής Κομσομόλ…). Και να τι απάντησε:
«Όσο για τη δωρεάν διανομή του βιβλίου, αυτό έγινε δυνατό χάρη στην υποστήριξη του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να κυκλοφορήσει τη μέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα…».
Κουβέντα για την αποκάλυψη της χρηματοδότησης από το επίσημο γερμανικό Ράιχ! Ούτε από τον ερωτώντα ούτε βέβαια από τον φον Δημητράκη! Αυτό θα πει… αντικειμενική δημοσιογραφία της αριστεράς (και της… προόδου)! Ότι δε μας συμφέρει το κρύβουμε από τις κοροιδάρες που μας πιστεύουν!
Πάμε παρακάτω… Μεταξύ των άλλων που είπε στη (στημένη ασφαλώς…) συνέντευξη ο φον Δημητράκης, ξεχωρίσαμε και το εξής «περίεργο»:
«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η υπόθεση έχει λήξει. Από την έκβαση της δικαστικής διερεύνησης θα εξαρτηθούν πολλά, αλλά το τελειωτικό χτύπημα δεν μπορεί να το δώσει άλλος εκτός από το ευρύτατο αντιφασιστικό κίνημα».
Τι εννοεί ο φον Δημητράκης; Για ποιο «τελειωτικό χτύπημα» μιλάει άραγε; Και πως θα το δώσει στην Χρυσή Αυγή «το ευρύτερο αντιφασιστικό κίνημα» (της φράου Μέρκελ); Μήπως… ενόπλως;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails