Sunday, October 12, 2014

Η Ζαρούλια ταράζει τα λιμνάζοντα απόνερα των επαγγελματιών αντιφασιστών

 
Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια ταράζει τα λιμνάζοντα απόνερα των επαγγελματιών αντιφασιστών
Πανικό στο μαρξιστικό παρακράτος που δρα στα ελληνικά σχολεία προκάλεσε η ερώτηση στη Βουλή την οποία κατέθεσε η βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συναγωνίστρια Ζαρούλια, αναφορικά με την πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία.

Παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά, η συναγωνίστρια Ζαρούλια στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων, ζητά να πληροφορηθεί από τον αρμόδιο υπουργό περί των μέτρων που πρόκειται να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της πολιτικής προπαγάνδας στα σχολεία. Επισημαίνει μάλιστα, συμφώνως προς την υπ' αριθ. Πρωτ. 240/5/Γ2/1519/1985 εγκύκλιο του ΥΠ.Ε.Π.Θ., πως απαγορεύεται κάθε ομιλία πολιτικού περιεχομένου προς μαθητές ή εκπαιδευτικούς μέσα στο χώρο του σχολείου.
Η ερώτηση της συναγωνίστριας Ζαρούλια προκάλεσε την οργίλη αντίδραση των κρατικοδίαιτων μαρξιστών καθηγητών, οι οποίοι είχαν την εντύπωση πως οι σχολικές αίθουσες είναι οι γιάφκες που γαλουχήθηκαν ιδεολογικά τον καιρό της νιότης τους, προτού βεβαίως εγκαταλείψουν την «επανάσταση» για να διοριστούν από το ΠΑΣΟΚ.
Αναπολώντας το σταλινικό καθεστώς, ή στην χειρότερη περίπτωση τα αντίστοιχα της Ανατολικής Γερμανίας, του Χότζα στην Αλβανία ή του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία, εκείνοι που κρυπτόμενοι πίσω από την ιδιότητα του δασκάλου και καθηγητή επιχειρούν να μεταβάλουν τον εκ του Συντάγματος καθοριζόμενο εθνικό χαρακτήρα της δημόσιας παιδείας, στράφηκαν με ύβρεις κατά των προϊσταμένων τους, φτάνοντας στο σημείο να τους εγκαλούν επειδή έκαναν τη δουλειά τους, ήτοι την διεξαγωγή έρευνας επί της καταγγελίας της συναγωνίστριας Ζαρούλια.
Προφανώς τα θλιβερά μαρξιστοειδή θεωρούν εαυτούς υπεράνω του Συντάγματος. Ως κρατικοδίαιτα απομεινάρια της κατάρρευσης του κομμουνισμού, καλούν το υπουργείο Παιδείας να παρακάμψει τις εγκυκλίους του, επειδή εκείνες αναφέρουν ρητά πως η εντεταλμένη κομματική τους δράση εντός των ελληνικών σχολείων συνιστά παραβίαση των κανονισμών. Δυστυχώς για τα ορφανά του Μαρξ, εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι ούτε Κούβα, ούτε Καμπότζη, οπότε καθίσταται φρόνιμο να συμμορφωθούν προς τη συνταγματική νομιμότητα, από τη στιγμή μάλιστα που είναι κρατικοί υπάλληλοι.
Με θράσος χιλίων πιθήκων, οι πολιτικοί επίγονοι του συμμοριτισμού και σημερινοί πραίτορες του αντεθνικού Καθεστώτος, κλαίγονται στα αριστερίστικα μέσα προπαγάνδας, διότι το υπουργείο Παιδείας και οι προϊστάμενοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έπραξαν το συνταγματικά και συμφώνως προς τους Νόμους αυτονόητο: την διερεύνηση των καταγγελιών μιας βουλευτού της Βουλής των Ελλήνων. Επιπλέον όμως, προβαίνουν σε εκτόξευση απειλών μέσω οργανώσεων-σφραγίδα, οι οποίες φέρουν βαρύγδουπους τίτλους αλλά δεν εκπροσωπούν παρά μια θλιβερή μειοψηφία τεσσάρων-πέντε γραφικών σοβιετολάγνων, οι οποίοι έχουν προ πολλού τεθεί στο περιθώριο της Πολιτικής Ιστορίας και από το 2012 και στο περιθώριο της κοινωνίας.
Τα ψοφίμια του μπολσεβικισμού κάνουν λόγο για «λαϊκές αξίες και ιδανικά» (τραγική ειρωνεία να ομιλούν οι καθεστωτικοί στο όνομα του Λαού) και για κάποιο κίνημα (σ.σ. δεν υπάρχει κίνημα, εννοούν το αντεθνικό Κράτος)  που «πρέπει να απαντήσει χαράζοντας σταθερή πορεία για την ανάδειξη των κοινωνικών αιτιών του φασισμού και των μορφωμάτων του, αλλά και όσων κεκαλυμμένα τους υποθάλπουν». Οι γραφικοί κραυγάζουν υστερικά πως «δεν θα επιτρέψουμε τη σιγή ιχθύος μέσα στα σχολεία των παιδιών μας», συνεπώς παραδέχονται πως ασκούν πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Κλείνουν μια αστεία ανακοίνωση την οποία συνέταξε μια φράξια κρατικοδίαιτων που έχει λάβει διαζύγιο από την κοινωνική πραγματικότητα και δη την λογική, με απειλητική διάθεση και προτροπή προς βία εις βάρος των Εθνικιστών: «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές. Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον! Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον"!
Ευφάνταστοι αναμφισβήτητα, οι δημοσιοσυντήρητοι «κινηματίες» του Καθεστώτος. Ποιος θα τσακίσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; Κοιταχτείτε μεταξύ σας και χαμογελάστε. Το ίδιο πράττουν, όταν σας κοιτούν, οι μαθητές σας. Πως θα τσακίσετε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; Θα του πετάξετε τα τούβλα των ευρώ που τσεπώνετε από το Καθεστώς για να πουλάτε ανθελληνισμό στα ελληνικά σχολεία;
Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας από τους μαρξιστές που ασκούν πολιτική προπαγάνδα στα σχολεία. Μπολσεβίκοι, κάτω τα χέρια από την Ελληνική Νεολαία! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails