Friday, October 3, 2014

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ», ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ: ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

aristera_tromokratia__article-1
Σε μια πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά απόφαση σχετικά με τους πάμπλουτους ληστοτρομοκράτες Β.Π. (Βορείων Προαστίων), προχώρησε η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (αυτή που τα κομμούνια αποκαλούσαν κάποτε –πριν οι έδρες καταληφθούν από βαμμένους κομμουνιστές- «αστική δικαιοσύνη»…).

Πιο συγκεκριμένα, τους ΑΠΑΛΛΑΞΕ των κατηγοριών της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της αντίστασης κατά της αρχής και της παράνομης οπλοκατοχής και τους καταδίκασε ΜΟΝΟ για τη διπλή ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Βελβεντό Κοζάνης (αφού δε μπορούσε να κάνει αλλιώς)!
Τα λυσσασμένα κόκκινα σκυλιά (πεκινουά, λόγω… ευγενούς καταγωγής) που ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ από το «δικαστήριο» του σαμαροσκυλικού ψευδοκράτους, είναι οι κάτωθι: Ιωάννης Μιχαηλίδης (γνωστός και ως «τοξοβόλος του Συντάγματος»), Ν. Ρωμανός (Νάσιουτζικ), Δημήτρης Πολίτης, Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος, Ανάργυρος Ντάλιος και Φοίβος Χαρίσης Πούλος. Να τους έχετε στο μυαλό σας, γιατί σε λίγους μήνες θα κυκλοφορούν και πάλι ανάμεσά μας (αν και εδώ που φτάσαμε, αμφιβάλλουμε ακόμα και για το αν είναι φυλακισμένοι…), για να βρεθούν στην… πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα, για λογαριασμό του βρωμερού συστήματος και των ελεεινών του μυστικών υπηρεσιών!
Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι αφενός μεν τα… πεκινουά του σαμαροσκυλικού παρακράτους δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία «αντάρτες πόλεων» και αφετέρου δε είναι πάμπλουτοι,  αλλά η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη… δεν πείστηκε ότι οι πράξεις τους έγιναν στο πλαίσιο δράσης τρομοκρατικής οργάνωσης. Απλά, μια ληστειούλα έκαναν τα παιδιά, γιατί δεν τους έδιναν οι μαμάδες τους χαρτζιλίκι!
Και τα απίστευτα δεν τελειώνουν εδώ! Οι σύντροφοι δικαστές, υποστήριξαν ότι τα… παιδιά αναγκάστηκαν να κάνουν τη χρήση όπλων!!! «Ήταν η αντίδρασή τους όταν έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς».
Επίσης, μετέτρεψαν ακόμα ως προς το επιεικέστερο αδικήματα όπως η αρπαγή, κρίνοντας ότι πρέπει να καταδικαστούν μόνο για παράνομη κατακράτηση, αφού σκοπός τους ήταν η διαφυγή και άρα δεν προσβλήθηκε η ελευθερία του πολίτη που πήραν μαζί τους!!!
Επιπλέον, όταν οι σύντροφοι συνήγοροι ρώτησαν (τάχα ότι δεν ήξεραν…) τους συντρόφους δικαστές, για το αν ενδέχεται οι κρατούμενοι να μεταφερθούν στις φυλακές τύπου Γ’ του Δομοκού, ο σύντροφος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον με βάση τη συγκεκριμένη απόφαση!!!
Δεν υπάρχει λόγος να γράψουμε περισσότερα, ούτε να παραθέσουμε… επιχειρήματα. Όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι εδώ είχαμε να κάνουμε με μια δίκη οργάνων του κράτους (που συνελήφθησαν τυχαία από ανύποπτους για το ρόλο τους αστυνομικούς…), εξ’ ου και η πρωτοφανής απόφαση. Τελειώνοντας, να κάνουμε μια έκκληση σε όσα φτωχόπαιδα –λίγα αλλά υπάρχουν- έχουν σαγηνευτεί με τις… επαναστατικές μπαφούσκες των αριστεριστών: φύγετε γρήγορα απ’ αυτή την παρακρατική φωλιά και ελάτε στις τάξεις των πραγματικών επαναστατών! Τίποτα άλλο…
(ΥΓ): Λυπούμαστε τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν. Ειλικρινά, δε θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε στη θέση τους… Και τους συστήνουμε να προσέχουν τους εαυτούς τους, τις γυναίκες τους, τα παιδάκια τους και την περιουσία τους (ειδικά τα αυτοκίνητά τους…). Διότι, το σύστημα και τα σκυλιά του δε συγχωρούν!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails