Sunday, October 12, 2014

Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…


 Σοφάκι, μην σκούζεις σαν τσατσόγρια π@@@@η που  πέρασε η μπογιά της... 

Προφανώς ξέχασες την εποχή που μας τροφοδοτούσες με τα άρθρα σου κατά του ΠΑΣΟΚ, χάρη στο οποίο σήμερα συγκυβερνά ο ψυχασθενής πρωθυπουργός σου.

Ξεχνάς Σοφάκι... ίσως στην ηλικία σου το Αλτσχάιμερ να είναι σε προχωρημένη κατάσταση... συνήθως πάει πακέτο με την ψυχασθένεια.. την σχιζοφρένεια και όλα τα εις... φρένεια...

Μην ανησυχείς, καλή μου... οι οβριοί έχουν ήσυχο το κεφάλι τους μαζι σου... και το ΚΙΣ σου έδωσε το πράσινο φως να είσαι στην εξουσία...

Δεν υπολόγισαν όμως ότι εκτός από τον Ελληνικό λαό που θα σου ξεπληρώσει την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ όπως αυτός γνωρίζει, υπάρχει γιατρός δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, αλλά κυρίως ότι  υπάρχει και ΘΕΟΣ!

Πόπη Σουφλή
Ως άλλος Ερντογάν η Βούλτεψη εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαδικτύου – Θέλει να υπάρχουν μόνο τα παπαγαλάκια της…
Σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου  εναντίον του διαδικτύου  προχώρησε σήμερα από  το βήμα της Βουλής η Σοφία Βούλτεψη  θυμίζοντας έντονα τις οργισμένες ομιλίες του Ερντογάν τις μέρες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας τα σκάνδαλα διαφοράς. 
  
Η εκπρόσωπος της ΝΔ με λίγα λόγια έριξε την ευθύνη για την αποτυχία της κυβέρνησής της στο διαδίκτυο, το οποίο όπως εν ολίγοις είπε  διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή διαστρεβλώνει τις «επιτυχίες» τους.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υπόθεση
της Αμφίπολης λέγοντας ότι κάποια sites ή blogs αναπαρήγαγαν την είδηση για μια επιγραφή που βρέθηκε στην Αμφίπολη και η οποία δεν υπάρχει. 

Δεν είπε όμως η Βούλτεψη  ότι η κ. Παναγιωταρέα  την οποία έχει  εγκαταστήσει η κυβέρνηση στην Αμφίπολη ανέβαζε status στο Facebook, σχολιάζοντας τις εξελίξεις  των ανασκαφών.

Με λίγα λόγια η κυρία Βούλτεψη μας είπε σήμερα  ότι όλοι εμείς του διαδικτύου είμαστε ψεύτες και αντικειμενικοί είναι μόνο τα γνωστά παπαγαλάκια που εκθειάζουν το έργο της κυβέρνησης μιλώντας για πρωτογενή πλεονάσματα, φοροελαφρύνσεις και ανάπτυξη.

Ψεύτες είμαστε όλοι εμείς που  μιλάμε για χιλιάδες αυτοκτονίες, για άστεγους, για σκάνδαλα, για φωτογραφικές διατάξεις υπέρ επιχειρηματιών, για φοροδιαφυγή επιχειρηματιών, και αντικειμενικοί είναι μόνο  όσοι θέλουν να μας πείσουν από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, ότι αν δεν ψηφίσουμε Σαμαρά θα  πεθάνουμε και ότι είναι ο μόνος που δίνει μάχη για την σωτηρία της πατρίδας.

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!

Αυτοί κυβερνούν!!!

Σήμερα η κυρία Βούλτεψη τα έβαλε με όσα πραγματικά την πληγώνουν!!!!

 
Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails