Monday, October 6, 2014

TO IΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΚΟΥΡΔΙΣΑ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ (ΦΩΤΟ)

Συγκρατήστε την οργή σας
σχόλιο Γ.Θ :  Η κατάρα του ισλάμ βρίσκει δύναμη από την αμερικανική και τουρκική συνεργία.
Υπάρχει όμως και Θεός και δεν είναι μόνο Αγάπη, είναι και Δικαιοσύνη... Θέλετε τα ανθρώπινα δαιμονοειδή του ισλάμ να σταματήσουν την αλαζονική και αιματοβαμμένη πορεία τους; Κάνατε κάτι για αυτό; Όποιος πιστεύει στα αλήθεια στον Θεό, ας πιάσει το κομποσκοίνι του και με πόνο καρδιάς ας ζητήσει έλεος λέγοντας το Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησε τα αδέρφια μας. Δώστε το δικαίωμα στο Θεό να επέμβει στην ανθρώπινη ιστορία πριν οι ανθρώπινοι δαίμονες βρεθούν μπροστά μας.ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝEmbedded image permalink
Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Οι τρομοκράτες της ΙSIS αποκεφάλισαν σύρια κούρδισα μαχήτρια των Λαικών Δυνάμεων Άμυνας(YPG) των Κούρδων κοντά στο Κομπάνι. Ο δήμιος με υψωμένο τον δείκτη του αριστερού χεριού υποδεικνύει ότι ήταν θέλημα του Αλλάχ. Με το δεξί χέρι κραδαίνει το κεφάλι μιας νεαρής κοπέλας που φέρει μια μακριά πλεξούδα ελεύθερη στο κενό…. Το ειρηνικό της μειδίαμα στα χείλη σαρκάζει τον εκτελεστή της. Αλλά οι θηριωδίες των τζιχαντιστών στην μαρτυρική συριακή πόλη κοντά στα συροτουρκικά σύνορα δεν έχουν τέλος.
O Μουσταφά Καντέρ κάτοικος του Κομπάνι δηλώνει στην Guardian ότι τον θείο του τον αποκεφάλισαν οι ισλαμιστές ενώ βίασαν άγρια και σκότωσαν μια νεαρή μητέρα με την κόρη της . Ο ίδιος έφυγε από το χωριό του που απέχει 16 χλμ από την πόλη εδώ και 10 ημέρες με την γυναίκα του και το 5χρονο παιδί του και ο θείος του που θα τους ακολουθούσε, τελικά λόγω της προχωρημένης ηλικίας του – 85 ετών- αποφάσισε την τελευταία στιγμή να παραμείνει στο χωριό. Τον βρήκαν οι ισλαμιστές και τον αποκεφάλισαν. Η αδερφή του και η 8χρονη ανιψιά του βρέθηκαν σε λίμνη αίματος.Τις είχαν βιάσει, είχαν ξεριζώσει τις καρδιές από τα στήθη και τις είχαν τοποθετήσει στο πάνω μέρος των σωμάτων.
“Τις έθαψα με τα ίδια μου τα χέρια” αναφέρει πρόσφυγας. “Αν ήξερα αυτό το μέλλον που μου επιφυλασόταν δεν θα είχα παντρευθεί ποτέ. Καλύτερα να είχα πεθάνει στο Κομπάνι.” (Guardian 04/10/14)
Όλη τη νύχτα οι τούρκοι συνοριοφύλακες εμπόδιζαν τους μαχητές του PKK να εισέλθουν στο Κομπάνι για να βοηθήσουν τους σύριους Κούρδους.(irib) Οι μάχες μαίνονται περιφερειακά της πόλης ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι τζιχαντιστές έχουν ήδη εισβάλει στο κέντρο της πόλης.
H τεράστια σημαία του Ισλ. Κράτους την οποία έχουν ετοιμάσει τα μέλη του για να υψώσουν στο Κομπάνι
Η πόλη Kobane , εδώ και 3 εβδομάδες αντιστέκεται με σθένος στην πολιορκία της ISIS. Η βοήθεια που προσφέρει η διεθνής συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους είναι ασήμαντη. Οι κούρδοι μαχητές είναι έτοιμοι να πληρώσουν το τίμημα:
Η πόλη Kobane δεν θα πέσει ποτέ και θα γίνει ο τάφος της ISIS”
Οι μάχες συνεχίζονται σε 3 μέτωπα γύρω από την πόλη που είναι παγιδευμένη από χιλιάδες τζιχαντιστές με βαρύ οπλισμό από τις 15 Σεπτέμβρη. Διαθέτουν και χρησιμοποιούν τεθωρακισμένα, αντιαεροπορικά συστήματα, πυραύλους Grad και Milan, θερμικούς πυραύλους .(rojbas.org)

dimpenews.com
http://dimpenews.com/2014/10/05/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails