Monday, March 16, 2015

Η μηχανή προπαγάνδας δεν λέει οτι εχουν συλληφθεί 4 ISIS σκηνοθέτες στο Ιράκ

Η απάτη των υπνωτιστων προγραμματιστών της πληροφορίας δεν θα μας ενημερώσουν για τις παγίδες που στήνουν εναντίων του ανθρώπου, αλλα δεν θα μας πουν ούτε λέξη για τις μεγάλες αποτυχίες τους. Οταν εργάζονται μανιωδώς για την ολοκλήρωση του "Ισλαμικού Κράτους" η με αλλα λόγια το κράτος της Σιων.

Δεν μας λένε λοιπόν για την σύλληψη αμερικανών και Ισραηλινών κακοποιών στο Ιράκ. Σύμφωνα με τα Ιρακινά και περσικά δημοσιογραφικά γραφεία οι σκηνοθέτες των πολέμων...οι χρηματοδότες του θανάτου των λαών συνελήφθηκαν σε μια πολεμική επιχείρηση στην Τελ Αμπαντα σε μια περιοχή κοντα στην Μοσούλη. Οι τρεις εχουν την αμερικανική και ένας την ισραηλινή υπηκοότητα, ενας εχει την ιρανική υπηκοότητα.
Απο το 2007 τους προμηθεύουν με δισεκατομμύρια, με όπλα, εξοπλισμό και οχήματα καταστροφής της ζωής...ειναι πραγματικά αστείο το γεγονός οτι η μηχανή προπαγάνδας δεν θέλει να εξέταση την προέλευση των οχημάτων των κατσικογαμηδων...που τα βρήκαν τέτοια οχήματα και τετοιο εξοπλισμό οι πεινασμένοι;;;
Τέτοιες ερωτήσεις φαίνεται πρέπει να ειναι πολυ δύσκολες για τους ονομαζόμενους "δημοσιογράφους". Οι πορνες της είδησης ανοίγουν τα σκέλια και στήνουν τα οπίσθια για τους εργοδότες καταστροφής...πάντα αυτη ηταν η ιδιότητα τους και είναι καλά ειδικευμένοι στην απάτη.
Ένα τραγικό φαινόμενο που εξελίσσεται σταδιακά και σταθερά. Οι Ιρακινοί τους εχουν παρει χαμπάρι μετα απο αυτα που πέρασε ο λαός τους. Τωρα ειναι η σειρά των δυτικών να ανοίξουν τα μάτια τους και να καταλάβουν που πηγαίνει η εφορία που πληρώνουν.
ΚΟΡΑΞ
- See more at: http://www.katohika.gr/2015/03/4-isis-sto-irak.html#sthash.EbSRsCM7.JZ8Jj6Ql.dpuf

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails