Wednesday, March 4, 2015

ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ... ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ, ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΟΥΡΔΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!



Ο Βρετανός Yasir Abdulla που πήγε να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος είπε ότι μια μητέρα αναγκάστηκε να φάει τον γιο της που είχαν απαγάγει και δολοφονήσει οι τζιχαντιστές.


Ισχυρίστηκε ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα κουρδικής καταγωγής πήγε στη Μοσούλη και απαίτησε να δει τον αιχμάλωτο γιο της και όπως του είπε την τάισαν το πτώμα του. 

"Ήταν αποφασισμένη να βρει τον γιο της και πήγε στην έδρα των τζιχαντιστών, απαιτώντας να τον δει. Οι τζιχαντιστές της είπαν να καθίσει επειδή είχε ταξιδέψει πολύ και ότι θα έπρεπε να φάει κάτι προτού τον συναντήσει. Της έδωσαν κρέας, ρύζι και σούπα. Μόλις τέλειωσε το γεύμα και ζήτησε να τον δει της είπαν γελώντας πως μόλις τον έφαγε! Τον είχαν σκοτώσει και ψιλοκόψει και της σέρβιραν το σώμα του νεκρού γιου της".

Ο Yasir Abdulla αποφάσισε να πάει στο Ιράκ αφότου ανακάλυψε πως οι τζιχαντιστές είχαν βρεθεί σε απόσταση έξι μιλίων από το χωριό του στο Κουρδιστάν.

Απειλούσαν να απαγάγουν και να θάψουν ανθρώπους ζωντανούς αν δεν παραδίνονταν. 

Έχει πλέον επιστρέψει στο Γιορκσάιρ αλλά ελπίζει να επιστρέψει προκειμένου να πολεμήσει κατά της τρομοκρατικής ομάδας.

Πηγή: Metro

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails