Sunday, March 8, 2015

Συνελήφθησαν δύο Τσετσένοι ύποπτοι για την δολοφονία του Μ.Νεμτσόφ - Συνδέονταν με ΜΚΟ

Δύο Τσετσένοι οι Anzor Gubashev και Zaur Dadayev είναι οι δύο συλληφθέντες, ύποπτοι για τη δολοφονία του Μπορίς Νεμτσόφ, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του FSB Alexander Bortnikov, και σύμφωνα με πληροφορίες συνδέονται με αμερικανική ΜΚΟ.
 
Στις σύντομες δηλώσεις του τελευταίου στη ρωσική τηλεόραση, λέχθηκε πως ο πρόεδρος Πούτιν είναι ενήμερος. Στην Τσετσενία υπάρχει αυτοομιστικό κίνημα από Τστσένους ισλαμιστές το οποίο είναι υποστηριζομενο από τις ΗΠΑ αν και δεν έχει επιρροή στον μέσο Τσετσένο πολίτη, διότι θαμαται την ισλαμιστική διακυβέρνηση της περιφέρειας από ισλαμιστές πολέμαρχου το 1996-2000 όταν σκότωναν εν ψυχρώ και σαδιστικά οποιονδήποτε ήθελαν και είχαν ομομάσει την Τσετενία Εμιράτο.
 
Ο Μπόρις Νεμτσόφ, σκοτώθηκε με τέσσερις σφαίρες το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου στη Μόσχα. Πηγές προσκείμενες στην αστυνομία είπαν ότι οι δύο ύποπτοι είναι μάλλον οι υπεύθυνοι για το φόνο και υπάρχουν στοιχεία που τους συνδέουν με το έγκλημα, αναφερόμενοι στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε.
 
Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα στη Ρωσία στο πλαίσιο της έρευνας για τον φόνο του επικριτή του Κρεμλίνου Μπόρις Νεμτσόφ, 
 
«Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα σε σχέση με τον φόνο αυτό, ο Άνζορ Γκούμπατσεφ και ο Ζάουρ Νταντάγεφ. Ο επικεφαλής του κράτους έχει ενημερωθεί», δήλωσε αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ο επικεφαλής της FSB Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ. 
 
Εικάζεται ότι και οι δύο ύποπτοι έδρασαν με βάση οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας και αποσταθεροποιησης της χώρας που οργανώθηκε στην άλλη ακρη του Ατλαντικού. Άλλωστε οι ΗΠΑ έχουν τον έλεγχο των εξτρεμιστών σουνιτών μουσουλμάνων που τους χρησιμοποιούν κατά το δοκούν σε όλο τον πλανήτη.
 
Τους Τάταρους για να ρίξουν τον νόμιμο Ουκρανό πρόεδρο Β.Γιανούκοβιτς, το ISIL για να ανατρέψουν τον πρόεδρο Άσαντ, τους Ουιγουρους Τούρκους για να δημιουργήσουν προβλήματα στην Κίνα, και τους ισλαμιστές της Λιβύης για να αντρέψουν και να φονεύσουν τον μακαρίτη Συνταγματάρχη Μ.Καντάφι
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails