Friday, December 18, 2015

Μπουτάρης: Να μαθαίνουν τα παιδιά για την ομοφυλοφιλία από το σχολείο


Την πλήρη στήριξή του στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.



eglimatikotita.gr - 17 Δεκ 2015 
Μάλιστα, όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα για την υπογραφή του συμφώνου.

«Είμαστε η τελευταία χώρα που δεν έχουμε νομοθετήσει ή θεσμοθετήσει το σύμφωνο συμβίωσης» σημείωσε. Συμπλήρωσε πως με την υπογραφή του συμφώνου «δεν ολοκληρώνεται το θέμα. 

Η ομοφυλοφιλία δημιουργεί φάντασμα ομοφοβίας και διακρίσεων. 


Αυτό συνιστά ρατσιστικό στίγμα. Πρέπει το, τι εστί γάμος, υιοθεσία και ομοφυλοφιλία να περνούν στην εκπαίδευση», πρότεινε ο κ. Μπουτάρης προσθέτοντας πως «το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να στηρίξει την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης». 

«Να μην μαθαίνουμε μόνο για το πότε ύψωσε την σημαία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Σχόλιο: 
«Να μην μαθαίνουμε μόνο για το πότε ύψωσε την σημαία ο Παλαιών Πατρών Γερμανός».....αλλά και πως τον γουστάρει να τον «παίρνει» ο Νόντας ή αλλιώς «Λόλα η αξύριστη»

Αυτοί οι πρώην πασοκτζήδες και νυν δήθεν ακομμάτιστοι νεοταξίτες ...βγαίνουν δήμαρχοι και βουλευτές μέσα από την διαπλοκή των πολιτικών συμμαχιών..ψευτοαριστεράς,θολοκουλτούρας,ΜΚΟ και δήθεν κεντρώων.. 
Κανονικά δεν τους υποστηρίζει ούτε το 3% των Ελλήνων.Το ξέρουν,αλλά επειδή εκτελούν εντολές,θέλουν με το ζόρι να περάσουν τις δικές τους νεοταξικές αρρωστημένες αντιλήψεις (δήθεν με αντιρατσιτικά κριτήρια και προοδευτικές ιδεολογίες) για να μην αφήσουν τίποτα όρθιο....
Με μοναδικό σκοπο,να ολοκληρωθεί με κάθε τρόπο το όραμα της παγκοσμιοποίησης και την κατάρρευση των εθνών και τον συνόρων.

Απώτερος σκοπός,το 90% του πληθυσμού των κρατών,να μείνει αμόρφωτο (εργάτες) και πάνω απ όλα καλοί πελάτες των παγκόσμιων πολυεθνικών..και των τραπεζών.

Για αυτό άφησαν ανοικτά τα Ευρωπαϊκά σύνορα φέτος...και τους νέους αμόρφωτους και φτηνούς εργάτες,τους ονομάζουν «πρόσφυγες» και οικονομικούς μετανάστες..Με απώτερο σκοπό να ρίξουν όλα τα μεροκάματα και να φτιάξουν μια κοινωνία που να αποτελείται μόνο από πολύ πλούσιους (Ελιτ),τα τσιράκια τους που θα περνάνε καλά (δημοσιογράφους-πολιτικούς-αθλητές-καλλιτέχνες)..και τους φτωχούς (εργάτες των 300 ευρώ).

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα...και για αυτό διαλύουν,τα πάντα...(παιδεία,ιστορία,οικονομία και εθνική κυριαρχία)...Μέσα στα σχέδια τους είναι..για λόγους τρομοκρατίας να υπάρξει παγκόσμιο φακέλωμα.

Οι ενοπλες δυνάμεις θα ανήκουν αποκλειστικά και θα διευθύνονται από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε..και για λόγους ασφαλείας των πολιτών (πελατών) έρχεται εντός του νέου έτους η κάρτα του πολίτη.. 

Κοινό νόμισμα,ταυτότητα,ΑΜΚΑ κλπ κλπ όλα αυτά μέσα σε μια κάρτα..
Αυτό που θέλει να περάσει ο υπουργός Αθλητισμού Σ.Κοντονής για την κάρτα φιλάθλου...είναι σίγουρα το προσχέδιο.
Αυτοί που δεν θέλουν να φαίνονται λόγω επεισοδίων..
Αν περάσει σε οπαδικό επίπεδο,που είναι οι οργανωμένοι οπαδοί και οι πιο σκληροπυρηνικοί..χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις...τότε θα περάσει και ως κάρτα του πολίτη παντού και για όλους μας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails