Saturday, December 12, 2015

H κατάντια των δυτικών κοινωνιών: Παράτησε γυναίκα και παιδιά για να γίνει "εξάχρονη αδελφή" σε "θετή" οικογένεια - Μια αληθινή αηδιαστική ιστορία (vid)

Ο Stefonknee Wolschtt, από το Τορόντο, είναι 46 ετών και μετά από 23 χρόνια γάμου δήλωσε ότι συνειδητοποίησε ότι είναι τρανσέξουαλ και δεν επιθυμεί πλέον να ζει ως άνδρας. Ο 46χρονος εγκατέλειψε την σύζυγο και τα εφτά του παιδιά και ζει κοντά σε μια θετή οικογένεια σαν ένα κορίτσι έξι ετών. Ο ίδιος εμφανίστηκες σε βίντεο από την «The Trangender project», μια online κοινότητα που παρουσιάζει τις προσωπικές ιστορίες των διαφυλικών ατόμων.

Στο βίντεο ο 46χρονος δηλώνει ότι θέλει να τον αποκαλούν «Στέφανι» και υποστηρίζει ότι ζει ευτυχισμένος μαζί με την νέα του οικογένεια. Η θετή οικογένεια του 46χρονου έχει ήδη μια κόρη που πάντα ήθελε μια μικρότερη αδελφή, έτσι η «Στέφανι» μεταμορφώθηκε σε ένα εξάχρονο κορίτσι και δηλώνει ευτυχισμένη που επέστρεψε στην παιδική της ηλικία. Τώρα πια παίζει και ζωγραφίζει με την «αδελφή» της και δεν κάνει σκέψεις αυτοκαταστροφής, όπως στο παρελθόν, αναφέρει στο βίντεο, ενώ για την σύζυγο και για τα παιδιά που άφησε πίσω της, υποστηρίζει ότι την απέρριψαν και δεν αποδέχτηκαν την νέα της εικόνα.
Η σύζυγος του 46χρονου, του είχε πει: «Ή θα σταματήσεις να είσαι τρανσέξουαλ ή θα φύγεις από το σπίτι», ενώ η μεγαλύτερη κόρη του, όταν παντρεύτηκε το 2012, του ζήτησε «να είναι ντυμένος ως μπαμπάς», να καθίσει στο πίσω μέρος της εκκλησίας και να μην μιλάει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εκείνη την ημέρα ο Stefonknee Wolschtt έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χωρίς επιτυχία, ενώ το ίδιο είχε κάνει και το 2009.
Τώρα, ο 46χρονος λαμβάνει στήριξη από την Μητροπολιτική εκκλησία του Τορόντο της οποίας ένα μεγάλο μέρος των πιστών είναι διαφυλικά άτομα.
Ο 46χρονος μεταμορφωμένος σε εξάχρονο κορίτσι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

1 comment:

Anonymous said...

Παρακαλώ, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ΜΚΟ που δυστυχώς έχει απλώσει τα πλοκάμια της, στην πατρίδα μας..
Προσέξτε ποια είναι η πρότασή τους και το βασικό τους "αίτημα"....

"... Γιατί θα πρέπει οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα να στεγάζονται μόνο σε κέντρα υποδοχής, όταν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, συγκατοικώντας με φοιτητές, νέους ή οικογένειες; ...."

http://refugees-welcome.gr/

(ποιοι είναι αυτοί οι παρανοϊκοί και ποιοι οι χρηματοδότες - εργοδότες που κερδίζουν εις βάρος των λαών και ιδιαίτερα του Ελληνικού λαού;;;; )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails