Friday, March 11, 2016

Μιχαλολιάκος: «Ωρολογιακή βόμβα το λαθρομεταναστευτικό – Να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις»


mixaloliakos

Όσα είπε σε δελτίο ειδήσεων
Τη φύλαξη των συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις ζητά η Χρυσή Αυγή και προαναγγέλλει πρόταση νόμου ώστε, όπως λέει, να σταματήσουν άμεσα «οι λαθρομεταναστευτικές ροές και να παταχθούν δραστικά τα κυκλώματα των λαθροδιακινητών».

Τα παραπάνω είπε ο αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλολιάκος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra , όπου έκανε λόγο για «έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών».
Παράλληλα, αναφερόμενος στο Mega είπε ότι «πέρα από το προφανές ενδιαφέρον για το γεγονός ότι κάποιοι εργαζόμενοι θα χάσουν την δουλειά τους, οι διαπλεκόμενοι με χρέη 250 εκατ. ευρώ ιδιοκτήτες οφείλουν να επιστρέψουν τα θαλασσοδάνεια στον ελληνικό λαό», σημειώνοντας ότι «το εν λόγω κανάλι υπήρξε η ναυαρχίδα του συστήματος της διαπλοκής με βρώμικο ρόλο».
Εξάλλου, σύμφωνα με τον Ν.Μιχαλολιάκο, «κανείς δεν ξεχνάει τις “Χρυσαυγειάδες” του Mega, ούτε τις κατάπτυστες δηλώσεις Πρετεντέρη το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης ότι «οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να χτυπήσουν και κανά άνθρωπο!»».
Ακόμη, κατήγγειλε «τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το ΕΣΡ, αλλά και από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών χαρακτηρίζοντάς το ως συμπαιγνία συνενόχων», ενώ σχετική με τις εξελίξεις στην οικονομία επιτέθηκε και στη ΝΔ λέγοντας πως «δεν δικαιούται να ομιλεί, καθώς συνυπέγραψε και αυτή το αριστερό Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails