Sunday, March 13, 2016

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ : ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ! (βίντεο)


ΚΥΡΙΑ ΦΟΤΟΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Από τα χρόνια των μεταναστών της δεκαετίας του 60 και των μεικτών γάμων, το πρόσωπο της Γερμανίας έχει αλλάξει ριζικά. Οι Γερμανοί αναμείχτηκαν με όλους τους λαούς από Αφρική, με Τούρκους, Άραβες κλπ. Αποτέλεσμα σήμερα τα παιδιά αυτών των πολιπολιτισμικών γάμων στην πραγματικότητα δεν ανήκουν πουθενά, είναι συνήθως μπερδεμένες προσωπικότητες με μια θρησκευτική ταυτότητα που στις περισσότερες φορές την επιβάλει ο πατέρας.

Πολλοί σήμερα την Γερμανία την ονομάζουν χαρακτηριστικά «Mekka Deutschland». Κατάφεραν να έχουν τους γηγενείς να δουλεύουν δήθεν εθελοντικά και να ετοιμάζουν καθημερινά τα πρωινά, μεσημεριανά και βραδινά γεύματα για τους λαθρομετανάστες. Επίσης, να καθαρίζουν τους καταυλισμούς τους ενώ εκείνοι να τριγυρίζουν άσκοπα μέσα στους δρόμους, ψάχνοντας για θύματα να τα κλέψουν, ή ακόμα να τους βιάσουν. Μόνο για το 2016 υπολογίζονται 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Το 2017 άραγε πόσοι θα είναι.?????
φοτο5
Από αυτές τις μπερδεμένες γενιές σήμερα βρίσκονται υποψήφιοι πολιτικοί και κυβερνήτες. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε κάποιες αφίσες από υποψήφιους που αύριο θα είναι στην γερμανική βουλή και σε λίγα χρόνια όταν η Μέρκελ δεν θα υπαρχει, πολύ πιθανόν ένας από αυτούς να πάρει την θέση της. Να δούμε και στην Ελλάδα αύριο ποιο μουσουλμανικό κόμμα θα μας κυβερνήσει.
Wahlplakat-186x300
klein-konvertitin
Ο Daniel Ray είναι ένας Αμερικανός νομικός διπλωμάτης ο οποίος από το 2001 μέχρι το 2005 δούλευε για την αμερικανική πρεσβεία στην Γερμανία. Σήμερα είναι γερουσιαστής στην Ιντιάνα της Αμερικής . Πριν λίγο καιρό επισκέφτηκε μετά από χρόνια την Γερμάνια και αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Το εντυπωσιακό ήταν μια φράση του που έλεγε, ότι, «με στεναχωρεί και με προβληματίζει πολύ το άτιμο παιχνίδι που παίζουν με όπλο τους λαθρομετανάστες για να πετύχουν την οριστική διάλυση της Ευρώπης».
bildschirmfoto-vom-2016-03-04-003236
Ακόμα και ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ, ο Mosche Jaalon είπε σε μια δήλωση του ότι υποπτεύεται πως οι Σουνίτες μουσουλμάνοι πρέπει να βρίσκονται πίσω από αυτήν την επιχείρηση της καταστροφής της Ευρώπης !!!. Για το ίδιο θέμα Ο Ρώσος πρωθυπουργός Medwedew επισήμανε ότι ευρωπαϊκή πολιτική απέτυχε πλήρως.
φοτο1
Όπως φαίνεται η Ευρωπαϊκή ένωση υπέκυψε στις απαίτησεις της Τουρκίας την κύρια χώρα που προμηθεύει όλους αυτούς τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη. Με τη συμφωνία που κλείσανε οι Τούρκοι θα παρούν 20 δισεκατομμύρια μέχρι το 2018 ενώ θα απαλλαχτούν από τον ερχόμενο τον Ιούνιο από την Visa. Τότε είναι που θα αλλάξουν για τα καλά τα πάντα στην Ευρώπη και την Γερμανία θα την λένε…Τουρκομανία.
φοτο2ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails