Sunday, March 13, 2016

ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ…ΒΙΑΣΜΟΥΣ!

κυρια εικονα
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ο διευθυντής της Σουηδικής αστυνομία προειδοποιεί τις γυναίκες και τα κορίτσια: «Μην πηγαίνετε έξω μετά το ηλιοβασίλεμα γιατί θα σας βιάσουν ή μπορεί και να πάθετε χειρότερα.»
φοτο1
Δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιοι είναι οι βιαστές, πλέον τους ξέρουμε όλοι. Η Σουηδική αστυνομία έχει παραιτηθεί από την προσπάθεια να προστατεύει τις γυναίκες με την αλματώδη αύξηση των μεμονωμένων και ομαδικών βιασμών από τους νεοαφιχθέντες αραβικής και βορειοαφρικανικής καταγωγής μουσουλμάνους μετανάστες.
Ο ίδιος λέει ότι οι βιασμοί που ερευνά η αστυνομία είναι ιδιαίτερα βίαιοι και συχνά οδηγούν σε σοβαρό τραυματισμό ή το θάνατο των θυμάτων. Οι γηγενείς Σουηδοί αναμένονται να γίνουν σε δυο δεκαετίες μια μειονότητα στη Σουηδία
woman in depression and despair crying on black dark
Ο αρχηγός της Σουηδικής αστυνομίας τονίζει πως αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε χώρους όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα, αλλά επεκτείνονται σε όλη την περιοχή με ιδιαίτερο στόχο τις γυναίκες. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν ήταν καν μεθυσμένοι αλλά είχαν πλήρης επίγνωση των πράξεων τους όταν τις διέπρατταν.
Τώρα και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε ανάλογα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, να εγκλωβιστούμε μέσα στα σπίτια μας και να περνούμε την υπόλοιπη ζωή μας μέσα στο φόβο ενώ οι λαθρομετανάστες θα έρχονται συνεχώς χωρίς σταματημό και όσο περνά ο καιρός θα αγριεύουν όλο και περισσότερο.
Άλλωστε έρχονται οι «ταλαίπωροι» από πολεμικές χώρες, επομένως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν.
Το επόμενο βήμα θα είναι να τους αδειάσουμε εντελώς τη γωνία αποχωρώντας μόνιμα από τις χώρες μας για να είναι αυτοί οι μοναδικοί μόνιμοι κάτοικοι, υποτίθεται ως πράξη έμπρακτης «καλοσύνης» και ‘αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Από την καλοσύνη λοιπόν, κατά το σουηδικό παράδειγμα, στον …βιασμό!
Και εις ανώτερα!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails