Tuesday, May 23, 2017

Αφρικανοί βίασαν Σουηδέζα αφού σκότωσαν σχεδόν στο ξύλο το φίλο της!

 Εικόνα από club σε Σκανδιναβική χώρα..

3 κορίτσια από τη Σουηδία και ένα αγόρι συναντήθηκαν σε ένα σπίτι στην Kista κοντά στην
Στοκχόλμη. Το 21χρονο κορίτσι κάλεσε στην παρέα ένα μετανάστη από την Λιβερία, τον Richelieu Jarara, με τον οποίο γνωρίζονταν. Αυτός έφερε ακόμη έναν Αφρικανό φίλο του από την Κένυα τον Fayed Mwangi.


Η Freie Zeiten αναφέρει ότι μετά από λίγα λεπτά οι Αφρικανοί άρχισαν να χουφτώνουν τα κορίτσια και αφού συνενοήθηκαν έριξαν σπρέϊ πιπεριού στο αγόρι από τη Σουηδία.

Στη συνέχεια τον κτύπησαν τόσο βάναυσα ώστε να τον σκοτώσουν προκαλώντας του εγκεφαλική αιμοραγία! Κλωτσιές στο κεφάλι και σε όλο το σώμα!

Αμέσως ο ένας απ' αυτός περήφανος για τις πράξεις του ανέβασε βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο Snapchat λέγοντας ότι "μόλις σκότωσα έναν".

Όταν ένα κορίτσι προσπάθησε να επέμβει την στραγγάλισαν σχεδόν σκοτώνοντάς την και της είπαν ότι θα την σκότωναν σίγουρα αν ούρλιαζε.

Αμέσως ο Κενυάτης έπιασε ένα απ' τα άλλα κορίτσια απ' τα μαλλιά, το έσυρε στο υπνοδωμάτιο και το βίασε. Προσπάθησε να την στραγγαλίσει ταυτόχρονα.

Όλα τελείωσαν όταν ένας γείτονας μπήκε στο δωμάτιο.

Ο Mwangi καταδικάστηκε σε μόλις δύο και μισό χρόνια φυλάκιση παρόλο που είχε βιάσει μια γυναίκα τον Μάϊο του 2016.

Η κυβέρνηση θα απελάσει μόνο τον έναν για λίγα χρόνια απ' την χώρα όπου θα μπορεί να επιστρέψει και ο άλλος καταδικάστηκε σε μόλις 3 χρόνια!

http://www.breitbart.com/london/2017/04/14/african-migrants-brutally-rape-swedish-teen-leave-male-friend-brain-damage/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails