Sunday, May 7, 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;


Γράφει ο Αντίοχος
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ελαφροδεξιά τσιράκια του να κορόιδεψαν αγρίως τον ελληνικό λαό με τις ψεύτικες προεκλογικές αλλά και… μετεκλογικές υποσχέσεις τους, αλλά φάνηκαν συνεπέστατοι απέναντι στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους. Διαμονή σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα τους υποσχέθηκε η ανεκδιήγητη κυρά-Τασία και τώρα φαίνεται πως η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα, σιγά-σιγά!

Η αρχή έγινε στην Λιβαδειά, ενώ ακολουθεί η Λάρισα – με την σύμφωνη γνώμη των ψοφοδεξιών δημοτικών συνδυασμών της αντιπολίτευσης και σίγουρα και πολλές άλλες ελληνικές πόλεις.
Πρόκειται για ωραίο κόλπο και πολλαπλώς αποδοτικό! Κατ’ αρχάς, το συριζοψεκασμένο λεχριταριό εξασφαλίζει τις ψήφους των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων και των οικογενειών τους, εφόσον τους προσφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Δεύτερον, γίνεται πράξη το νεοταξίτικο σχέδιο για βίαιη «ενσωμάτωση» των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία. Πλέον, ο «πρόσφυγας» δε θα είναι κάτι μακρινό και αθέατο από τον πολύ κόσμο, κάποιος που διαμένει και κινείται μέσα στα στενά πλαίσια των hot spots, αλλά ο νέος γείτονάς μας, που κυκλοφορεί ανάμεσά μας κι είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε αυτό, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε! Και τρίτον, είναι ο καλύτερος κράχτης για να… προτιμήσουν κι άλλα «προσφυγάκια» την Ελλάδα μας, τα οποία «προσφυγάκια» τώρα είναι κάπως διστακτικά, καθώς ακούνε για τις άθλιες συνθήκες στα hotspots. Κι ως γνωστόν, όσο περισσότερα είναι αυτά που θα… προτιμήσουν την Ελλάδα, τόσο περισσότερα θα είναι τα φράγκα που θα διατίθενται γι’ αυτούς από τους διεθνείς οργανισμούς (Ε.Ε., Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κ.λπ.), άρα τόσο περισσότερα θα τρώνε οι ΜΚΟ και οι συριζοψεκασμένοι κλεφταράδες – να τα σε φάνε φάρμακα!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails