Thursday, October 19, 2017

Η άλωση της Αθήνας: Επίσημα 1 στους 6 κατοίκους είναι λάθρο - Ανεπίσημα οι 4 στους 10!

Στοιχεία-σοκ για την πληθυσμιακή αλλοίωση της πρωτεύουσας της Ελλάδας και "καρδιάς" της χώρας, της Αθήνας, αποκαλύπτει επίσημη έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας: Ενας στους έξι κατοίκους της Αθήνας, περίπου το 15% είναι ξένοι εκτός ΕΕ, πρώην λαθρομετανάστες οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα και καταμετρήθηκαν!
Το τραγικό είναι ότι αυτό το ποσοστό προκύπτει από τους επίσημα καταμετρηθέντες ξένους. Δεν περιλαμβάνονται οι λάθρομετανάστες που δεν ήταν δυνατόν να καταμετρηθούν γιατί απλά δεν βρέθηκαν.
Πηγές της ΕΛΑΣ υπολογίζουν ότι για κάθε νόμιμα διαβιούντα πρώην λάθρο που έχει πάρει άδεια παραμονής, αντιστοιχούν άλλοι δύο παράνομοι μετανάστες οι οποίοι απλά δεν καταμετρώνται!
Αρα το ποσοστό των ξένων λαθρομεταναστών που ζουν στην Αθήνα νόμιμα ή παράνομα είναι στην καλύτερη περίπτωση το 45% των κατοίκων της! Οχι ότι και το 15% θα ήταν μικρό νούμερο.
Αυτό το ποσοστό εξηγεί πολλά για την επικράτηση  του Γ.Καμίνη στις δημοτικές εκλογές τόσο εφέτος όσο και το 2010, ενώ εφέτος ο δεύτερο ήταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Πάμε σε μια Αθήνα δηλαδή που θα ελέγχεται πλήρως από ξένους και βέβαια, όχι Γάαλλους, Βέλγους, Ιταλούς, Ισπανούς κλπ, αλλά από Πακιστανούς, Σύρους ισλαμιστές, Μπαγκλαντεσιανούς, Λίβυους, τυνήσιους, Κονγκολέζους κλπ.
Αλλό ένα ποσοστό 3,3% είναι υπήκοοι από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που υπάρχει σε όλες τις χώρες τις ΕΕ.
Στην ίδια έρευνα η πρωτεύουσα με το μεγαλύτερο ποσοστό ξένων στον πληθυσμό της είναι το ... Λουξεμβούργο με 63,8%, αλλά όλοι αυτοί είναι Γερμανοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Ολλλανδοί κλπ.
Ακολουθούν φυσιολογικά οι Βρυξέλλες με 33,8%, αφού εκεί βρίσκεται και κτυπά η καρδιά της Ευρώπης με σύνθεση αυτού του ποσοστού σχεδόν αποκλειστικά από Ευρωπαίους.
Ακολουθεί η Ρίγα με 26%, οι οποίοι έχουν ρωσικά διαβατήρια, και η Βιέννη με το 20,1% των συνολικά 1,765 εκατομμυρίων του πληθυσμού της, να μην έχει αυστριακή υπηκοότητα, αλλά να αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από Ευρωπαίους υπηκόους.
Σε έξι πρωτεύουσες το ποσοστό των ξένων στο συνολικό πληθυσμό τους είναι κάτω από 5% και συγκεκριμένα στη Βαρσοβία (0,6%), Σόφια (1%), Βίλνιους (1,4%), Μπρατισλάβα (3,1%), Βουδαπέστη (3,3%) και Βαλέτα (4,1%).
Το ερώτημα είναι "Που πάμε;". Γιατί τα κύματα των λάθρο απειλούν να πνίξουν το ελληνικό Γένος και τα κόμματα της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς διαγκωνίζονται ποιος θα τους δώσει περισσότερα δικαιώματα και ποιος θα τους κάνει πιο άνετη την διαμονή τους στην Ελλάδα.
Διαβάστε τις σχετικές θέσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού που αναφέρονται σε άλλη ανάρτηση (διαβάστε σχετικά εδώ) και θα καταλάβετε.
Ηδη οι λάθρο ή οι πρώην λάθρο, αλλοιώνουν εκλογικά αποτελέσματα και εκλέγουν σε εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές υποψηφίους οι οποίοι καταψηφίζονται από τους γηγενείς Ελληνες.
Με ξεκίνημα τις εκλογές του 2000, όταν το ποσοστό με το οποίο εξελέγη το ΠΑΣΟΚ ισοδυναμούσε με τον αριθμό των ελληνοποιηθέντων ξένων των προηγούμενων μηνών οι οποίοι ψήφισαν κατά 90%  το ΠΑΣΟΚ σε εκείνες τις εκλογές και επικράτησε με διαφορά μόλις 1,1%.
Και το ερώτημα είναι πρέπει να απαντηθεί επειγόντως και οι γηγενίς κάτοικοι θα πρέπει να αντιδράσουν. Οχι κατά των λάθρο, αλλά κατά αυτών που στηρίζουν την έλευση και  την παραμονή τους στην Ελλάδα.
Δεν μπορεί να διατυπώνουν θέσεις ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. οι οποίες είναι ευθέως αντίθετες με την εθνική πληθυσμιακή ομοιογένεια, την συνέχεια του Γένους, την ασφάλεια των Ελλήνων κλπ και να μην υπάρχει π.χ. κατάθεση μηνύσεων και αγωγών. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι...
Κάπως, κάποιοι πρέπει να αντιδράσουν!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment:

Anonymous said...

Ποιά έρευνα; Δεν πρέπει να έχετε ένα λινκ προς την πηγή;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails