Thursday, October 19, 2017

«Σταυρώστε τους χριστιανούς» - Δεν φαντάζεστε σε ποια χώρα έγινε σύνθημα (Φωτό)

32
Πέμπτη, 19 Οκτώβριος 2017 10:59

του Κίμωνα Χαραλάμπους


Αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως κατά των χριστιανών είναι πρωτόγνωρα εν έτει 2017!
Τουλάχιστον δύο εκκλησίες στην Αυστραλία έγιναν στόχος βανδαλισμών με συνθήματα στους τοίχους που λένε:

«Σταυρώστε τους ψηφοφόρος του Όχι»!
Εννοούν εκείνους που ψηφίζουν κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στην χώρα, και δη τους χριστιανούς, δεδομένου ότι η απειλή «γράφτηκε» σε τοίχους εκκλησιών.
Δέκα εκατομμύρια Αυστραλοί, ή το 62,5% των εν δυνάμει ψηφοφόρων, έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στην Αυστραλία σχετικά με το αν θα πρέπει να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων.
Ωστόσο οι «μορφωμένοι αριστεροί αγωνιστές» «τορπιλίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και απειλούν, όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ακόμα και με σταυρικό θάνατο.
Μάλιστα πολλοί ζωγραφίζουν ακόμα και σβάστικες δίπλα σε Σταυρούς για να πουν πως οι χριστιανοί είμαστε ναζί!
Όπως μεταδίδει η «Daily Mail» της Αυστραλίας, ο Drew Mellor, επικεφαλής ποιμένας της Αγγλικανικής Εκκλησίας Glen Waverley στη, Μελβούρνη, δήλωσε πως, μολονότι δεν έχει υποδείξει στους ενορίτες του τι να ψηφίσουν, η εκκλησία του έχει γίνει στόχος βανδαλισμού!
 «Ψηφίστε Ναι, τσακίστε τους μισαλλόδοξους», γράφει ένα άλλο σύνθημα.
 
«Θα μας χτυπήσουν;», τον ρωτούν τρομαγμένοι οι ενορίτες του.
Ο ιερές απορρίπτει την άποψη πως οι Χριστιανοί που δεν συμφωνούν με τις απόψεις μέρους της κοινωνίας για κάποια ζητήματα είναι εχθρικοί και ναζί.
«Είμαστε απλά ανυπότακτοι», ξεκαθαρίζει και προσθέτει πως ενώ αντιτίθεται στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, η ενορία τους καλωσορίζει.
Οι Αγγλικανοί μέσω της πρωτοβουλίας «Fight Gay Marriage» προειδοποιούν ότι θα υπάρχουν «ανεπανόρθωτες συνέπειες» σε περίπτωση που η χώρα επιλέξει να νομιμοποιήσει τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να παλέψουν για αυτά που πιστεύουν και οι κάλπες να αποφασίσουν.
Κάποιοι όμως θέλουν να προλάβουν το αποτέλεσμα.
 
Οι ψηφοφόροι του «Όχι» φοβούνται ότι θα χαρακτηριστούν «φανατικοί» και δέχονται κοροϊδίες όταν μιλούν!
Μια εκκλησία βαπτιστών στο Wheelers Hill αποκάλυψε ότι έγινε στόχος συνθημάτων "crucify No voters" κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Οι Αυστραλοί ξεκίνησαν από τον προηγούμενο μήνα να ψηφίζουν στη μη δεσμευτική ψηφοφορία για να ενημερώσουν την κυβέρνηση αν θέλουν η χώρα τους να γίνει το 25ο έθνος που θα επιτρέπει το γάμο των ομοφυλοφίλων. 
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορία αναμένεται να ανακοινωθούν στις 15 Νοεμβρίου.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails