Sunday, October 22, 2017

TΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΉΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ...

Συνελήφθησαν σήμερα μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο εισαγγελέας, οι τρεις νεαροί που ξυλοκόπησαν στην Γκορυτσά Ασπροπύργου έναν Πακιστανό πριν από μερικές ημέρες.
Πρόκειται για την παρέα του 18χρονου ομογενή από τη Ρωσία, τον οποίο το θύμα είχε αναγνωρίσει από φωτογραφίες που του είχαν δείξει οι αστυνομικοί. Ο 18χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές άλλες δυο φορές κατά το παρελθόν.

Πρόκειται για "βεντέτα" Ρωσοπόντιων με Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς της περιοχής.
Οι πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί από τηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα για ανάμιξη στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν επιβεβαιώθηκαν.
Όπως είχε υποστηρίξει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή», επρόκειτο για επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής.
Ο Ασφάκ Μαχμούντ μάλιστα είχε πει στον ANT1 ότι ομάδα χρυσαυγιτών τους παρακολουθούσε καιρό και τους απειλούσε. Μάλιστα όπως αναφέρει τον είχαν φωτογραφήσει, και όταν τους ζήτησε το λόγο του «να φύγεις από εδώ».
Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν έκαναν πράξη τις απειλές τους, όταν τους επιτέθηκαν με σιδερολοστούς και σιδερογροθιές.
Κατονόμασε ανοιχτά την Χρυσή Αυγή το ΚΚΕ
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα δολοφονική επίθεση των εγκληματιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών εργατών στην περιοχή του Ασπροπύργου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Σε αυτήν σημειώνει ότι: «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών – Ελλήνων και μεταναστών – την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες – σύγχρονους δούλους».

1 comment:

Anonymous said...

δεν υπαρχει εθνοτητα ρωσοποντιοι ρε πανηλιθιοι και σεις
αν ειναι ποντιοι ειναι ελληνες
ειναι γεωργιανοι τσετσενοι απχαζιοι οσετιοι αρμενηδες και λοιποι καφκασιοι αντε μπειτε στο νοημα πανιβλακες παπαριοι

FREE GREEK PONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails