Ο πακιστανός Ashraf Khan, 81 ετών σήμερα, ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά την ίδια του την κόρη την δεκαετία του ’80. Το κορίτσι γεννήθηκε στο Πακιστάν όπου παντρεύτηκε τον σύζυγό της προτού φύγουν για την Βρετανία για να συνοδεύσουν τον πατέρα της. 
Το αποτρόπαιο αυτό γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόνο αφότου το θύμα το εκμυστηρεύθηκε λίγο πριν πεθάνει στον σύζυγό της. 
Γέννησε 3 παιδιά του πατέρα της πριν τον θάνατό της στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όμως ο σύζυγός δεν ενημέρωσε τις Αρχές μέχρι το 2012. Όπως αναφέρει ο Εισαγγελέας, το έκανε αυτό γιατί ήθελε να συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως ο πραγματικός πατέρας των παιδιών αυτών. 
Ο Ashraf Khan δεν ανακρίθηκε από την Αστυνομία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 που επέστρεψε από το Πακιστάν. Φυσικά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με την κόρη του. Η εξέταση DNA όμως έδειξε ότι ο άθλιος πατέρας της κοπέλας έλεγε ψέματα. 
Μετά την δίκη, τα παιδιά ευχαρίστησαν τον άξιο σύζυγο της μητέρας τους που τα μεγάλωσε σαν δικά του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά «είναι μοναδικός και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ξεπληρώσουμε όσα έκανε για εμάς»…