Monday, August 27, 2018

Ηλεία: Βγήκαν τα μαχαίρια στο κέντρο φιλοξενίας της Μυρσίνης - Άγρια συμπλοκή μεταξύ Κούρδων και Σύριων



Συνεχίζονται επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών διαφορετικών εθνικοτήτων στα κέντρα φιλοξενίας της χώρας.
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Αυγούστου, στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μυρσίνη - Δύο άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr περίπου δέκα άτομα κυρίως Σύριοι και Κούρδοι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Οι φωνές δύο Κούρδων στις 3.30 το πρωί, προκάλεσαν την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων, που πήγαν να ζητήσουν το λόγο.
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και γρήγορα το επεισόδιο έγινε αρκετά έντονο. Κάποιοι από τους εμπλεκόμενους κατάφεραν να τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο - μάλλον μαχαίρι - τους δύο Κούρδους ηλικίας 32 και 24 ετών, στη θωρακική χώρα και τη μέση.
Περίπου στις 4 το πρωί, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του κέντρου. Ο ένας από τους δύο τραυματίες μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ ο άλλος αρχικά διαβεβαίωσε πως είναι καλά. Όμως το μεσημέρι της Παρασκευής ζήτησε να μεταβεί και αυτός στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθε καλά.
Η Αστυνομία από την μαζική συμπλοκή προχώρησε σε δύο συλλήψεις και οι εμπλεκόμενοι επέστρεψαν στο κέντρο φιλοξενίας, όπως πιθανότατα θα επιστρέψουν και οι συλληφθέντες. Έτσι λοιπόν τα «ταξικά αδέρφια» θα μπορέσουν εκ νέου να λύσουν με «δημοκρατικό τρόπο» τις διαφορές τους, αφού το «προσφυγικό» όπως διατρανώνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι στον σωστό δρόμο! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails