Thursday, September 19, 2019

ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ


Aλβανικό σχέδιο εγκατάστασης φανατικών Ισλαμιστών στην Βόρειο Ήπειρο
Η κυβέρνηση Ράμα θέλει να εξοντώσει τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου και η κυβέρνηση του Μητσοτάκη ετοιμάζεται να στηρίξει τον Οκτώβριο την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση…

Οι προσπάθειες εκριζωμού του Ελληνισμού στην Βόρειο Ήπειρο από το αλβανικό καθεστώς, δεν είναι μια καινούρια υπόθεση. Όμως έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα επί των ημερών του ανθέλληνα Ράμα ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τις προθέσεις του.
Πριν λίγο καιρό στο στόχαστρο ήταν (και είναι) οι περιουσίες των Βορειοηπειρωτών. Τον Οκτώβριο του 2018, είχαμε και την εν ψυχρώ δολοφονία του Αθάνατου Εθνομάρτυρα Κώστα Κατσίφα. Σήμερα όπως διαβάζουμε, εκπονείται ένα νέο βρώμικο σχέδιο που συμπεριλαμβάνει φανατικούς ισλαμιστές έτοιμους να εγκατασταθούν στην ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου.
Σύμφωνα με τον Αλβανό  δημοσιογράφο Νορέλ Ζαΐμι, η κυβέρνηση Ράμα σχεδιάζει την εγκατάσταση  100.000 Ιρανών αντικαθεστωτικών (Μουτζαχεντίν) στην Αλβανία. Γράφει ακόμη, ότι οικισμοί και χώροι υποδοχής χτίζονται στην Βόρειο Ήπειρο: «Η Αλβανία περιμένει 100 χιλιάδες Μουσουλμάνους – Ιρανούς Μουτζαχεντίν. Οι οικισμοί και οι χώροι υποδοχής χτίζονται στα νοτιοανατολικά. Οι πηγές είναι σοβαρές και δεν είναι εφεύρημα των μέσων ενημέρωσης!!!» γράφει ο Νορέλ Ζαΐμι.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αλβανία φιλοξενεί ήδη πάνω από 4.000 φανατικούς ισλαμιστές από το Ιράν και αυτοί στεγάζονται στο στρατόπεδο «Ashraf 3», κοντά στην Μάνζα, 30 χλμ από τα Τίρανα. Αν το σχέδιο αυτό προχωρήσει μιλάμε για ολική εξόντωση του ελληνικού στοιχείου και παράβαση κάθε διεθνούς σύμβασης.
Μπροστά στη νέα αυτή απειλή για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, οι κυβερνήσεις του «δημοκρατικού τόξου» σφυρίζουν αδιάφορα, ενώ πλησιάζει και η ώρα των διαπραγματεύσεων της ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ελλάς θα είχε μια θαυμάσια ευκαιρία να ασκήσει Βέτο, όμως αυτό μπορούσε να συμβεί μονάχα με μια Εθνική Κυβέρνηση και όχι από τον θίασο των Τσιπρομητσοτάκηδων.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails