Thursday, September 19, 2019

ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!


Σε μια ακόμη απόδειξη του πόσο τιποτένιοι είναι και πόσο μας μισούν προχώρησαν κάποιοι τουρκαλάδες «παραθεριστές» οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χωριό της Σάμου και ξυλοκόπησαν άγρια 73χρονο επειδή άκουγε δυνατά στο ραδιόφωνο εκκλησιαστική μουσική.
Σύμφωνα με μαρτυρία της κόρης του σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχετικά με περιστατικό που συνέβη, στην περιοχή Παγώνδα Σάμου, στο χωριό έχουν αγοράσει σπίτια Τούρκοι υπήκοοι τα τελευταία χρόνια, από τους οποίους ο πατέρας της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Ο συνταξιούχος σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, κάθονταν στα σκαλιά του σπιτιού του και άκουγε κάποια θρησκευτική εκπομπή στο ραδιόφωνο, όταν αντελήφθη έναν από την παρέα των τούρκων να έρχεται προς το μέρος του και να του ζητάει επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο, τραβώντας τον ταυτόχρονα και βίντεο στο κινητό του.
Ο 73χρονος αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά να δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα από τρία άτομα.
Μετά το περιστατικό, αναστατωμένοι κάτοικοι κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Προέδρου της κοινότητας, όπου και του εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους και την οργή τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν τρεις και τον είχαν στη γη και τον χτυπούσαν με κλοτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κόρη του.
Από την άλλη, οι Τούρκοι αρνούνται ότι έγιναν έτσι τα πράγματα ρίχνοντας ευθύνες στον συνταξιούχο, καθώς κάνουν λόγο για ιστορικό κακής γειτνίασης .
Ο άνδρας είναι 73 ετών και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, η αξονική δεν έχει δείξει κάτι, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης , το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση από εβδομάδα.
Ακόμα και αν ο 73χρονος άκουγε δυνατά το ραδιόφωνο άραγε τι θα είχε γίνει σε περίπτωση που Έλληνας είχε ξυλοκοπήσει Τούρκο στην Τουρκία, επειδή ας πούμε τον ενοχλούσαν οι «δυνατές» προσευχές προς τον Μωάμεθ;;
Το περιστατικό αυτό αφιερώνεται εξαιρετικά στους ένθερμους υποστηρικτές της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ποιοι είναι οι Τούρκοι και τι αισθήματα τρέφουν για μας!
Κ.Π.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails