Wednesday, January 29, 2020

ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Στο κανάλι youtube «Οι πρώην μουσουλμάνοι διευκρινίζουν στην τηλεόραση» δημοσιεύονται τακτικά βίντεο, στα οποία αμφισβητείται το Ισλάμ. Στο ακόλουθο απόσπασμα είναι σαφές ότι η αραβική τηλεόραση μιλά για υποταγή της Γερμανίας στο Ισλάμ. Το Ισλάμ σημαίνει υποταγή. Η αραβική λέξη για την ειρήνη είναι σαλάμι(Salam).

https://www.journalistenwatch.com/wp-content/uploads/2019/12/1l7qqLdZfqE1BhhdNIUm_30_0093238d65135db04dd44e720e7ad925_video.mp4?_=1
Παρά το αυξανόμενο έγκλημα μεταναστών από το μουσουλμανικό κράτος, την κακομεταχείριση και την έλλειψη αστυνομικών, το Δημοτικό Συμβούλιο της Μινεάπολις ξοδεύει 772.000 δολάρια σε άχρηστο γλυπτό.
Σκεφτείτε το ότι βάζετε κραγιόν σε χοίρο: Η Μιννεάπολις έχει εγκρίνει $ 2.000.000 για να «δημιουργήσει έναν δημόσιο χώρο που είναι φιλόξενος και ευχάριστος για επαγγελματίες ταξιδιώτες και κατοίκους». Η κόλαση με την πραγματικότητα ότι δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί για να προστατεύσουν αυτούς τους ανθρώπους από τα συνεχώς αυξανόμενα βίαια έγκληματα από λαθρο στην πόλη.
Minneapolis City Council Ignores Police Shortage
Προηγμένη εκπαίδευση τζιχάντ με όπλα.
https://barenakedislam.com/wp-content/uploads/2019/11/received_448214029409648.mp4?_=1
ΓΑΛΛΙΑ: Όταν οι μουσουλμάνοι δεν καίνε και δεν βανδαλίζουν τις εκκλησίες, τις μετατρέπουν σε τζαμιά
Τι θα κάνουν όλοι οι Γάλλοι κοσμητικοί που έχουν σταματήσει από πολύ καιρό να πηγαίνουν στην εκκλησία όταν η γαλλική ύπαιθρος είναι γεμάτη με τζαμιά και η ισλαμική κυριαρχία έχει αντικαταστήσει τον κοσμικό νόμο;
Το βιβλίο του Dr. Peter Hammond, «Σκωρία, Τρομοκρατία και Ισλάμ», καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι μουσουλμάνοι αναπτύσσουν σιγά-σιγά παρουσία σε διάφορες χώρες και καθώς ο αριθμός των πληθυσμών τους χτίζεται, γίνονται πιο επιθετικοί και ισχυροί για την άσκηση του νόμου της Σαρία.
«Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, ούτε είναι λατρεία. Στην πληρέστερη μορφή του, είναι ένα πλήρες, συνολικό, 100% σύστημα ζωής », σημειώνει ο Δρ Hammond στο βιβλίο του. «Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά, νομικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και στρατιωτικά στοιχεία. Η θρησκευτική συνιστώσα είναι μια γενειάδα για όλα τα άλλα συστατικά. «
Η ανάληψή μιας χώρας, ή «εξισλαμισμό», ξεκινά όταν ο πληθυσμός των μουσουλμάνων φτάσει σε μια κρίσιμη μάζα και είναι έτοιμοι να ανακατευτούν για διάφορα προνόμια.
Οι ανοιχτές, ελεύθερες, δημοκρατικές κοινωνίες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες. «Όταν οι πολιτικά σωστές, ανεκτικές και πολιτισμικά ποικίλες κοινωνίες συμφωνούν με τις απαιτήσεις των μουσουλμάνων για τα θρησκευτικά τους προνόμια, μερικές από τις άλλες συνιστώσες τείνουν να πλησιάζουν επίσης», σημειώνει.
Βρετανία: Μουσουλμάνος αστυνομικός έχει προσληφθεί για την προώθηση της «διαφορετικότητας» ήταν μέρος ενός φύλου εμπορίας ομαδικού βιασμού διακινώντας έξω ανήλικα παιδιά
Ο PC Amjad Ditta, επίσης γνωστός ως Amjad Hussain, κατηγορήθηκε για το λαθρεμπόριο και τα εγκλήματα βιασμού σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 13 και 16 ετών.
Ο Ditta ορίστηκε το 2016 ως αξιωματικός της ποικιλομορφίας «για να ενισχύσει τον αριθμό των Μαύρων και των Μειονοτικών Εθνοτήτων (BME) που υποβάλλουν αίτηση ένταξης στη δύναμη». Στη συνέχεια, η πρωθυπουργός Theresa May δήλωσε ότι ο αριθμός των μαύρων και μουσουλμάνων αξιωματικών στο Ηνωμένο Βασίλειο «απλά δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικός.»
Μετά το διορισμό του, ο Ditta είπε ότι η αστυνομία πρέπει να αντανακλά την κοινότητα που εξυπηρετεί από την άποψη της ποικιλομορφίας. Τρία χρόνια αργότερα και προκύπτει ότι ο Ditta εκμεταλεύτηκε τη θέση του για να στοχεύσει εφηβικά κορίτσια.
Οι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν αρκετούς αριθμούς βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης, παροχής ναρκωτικών και διακίνησης … (Ditta) ήταν υπάλληλος υπηρεσίας κατά τη στιγμή του αδικήματος για το οποίο κατηγορήθηκε », αναφέρει το BBC News.
Τώρα έχει ανασταλεί από το καθήκον.
«Θα σας σκοτώσω σφάζοντας σας,» μουσουλμανικό αγόρι λέει σε Sky News ρεπόρτερ
Οι παιδικοί τζιχάντες, οι Ισλαμικοί κρατικοί μαχητές και οι ξένες νύφες ISIS που ζουν τώρα σε στρατόπεδα κράτησης της Συρίας αποτελούν σοβαρή απειλή για τη Δύση αν και όταν επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Ένα νεαρό αγόρι περίπου 10 ή 11 ανέφερε πρώτα ένα στίχο από το Κοράνι. Και τότε, ήρεμα, είπε: «Θα σας σκοτώσουμε σφάζοντας σας. Θα σας σφάξουμε. «
«Μιλώντας Αραβικά, το ίδιο ανέφερε αρχικά ένα στίχο από το Κοράνι:» Ο Θεός λέει: «Στραφείτε στον Αλλάχ με ειλικρινή μετάνοια, με την ελπίδα ότι ο Κύριος σας θα σας απομακρύνει από τα δεινά σας», «υπενθύμισε ο ανταποκριτής του Sky News Mark Stone ένα τζιχάντ «νεογνό ζώου» στο στρατόπεδο Al Hol στη Συρία, το οποίο κατέχει περίπου 70.000 ισλαμικές κρατικές γυναίκες και παιδιά, 10.000 από τους οποίους είναι αλλοδαποί.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: μουσουλμανικός οδηγός Uber αρνείται να πάρει έναν Αυστραλό βετεράνο του πολέμου και την σύζυγό του, διότι μετέφεραν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο ζαμπόν που είχαν κερδίσει σε λοταρία.
Η MARINE LePEN είχε δίκιο! «Οι μουσουλμάνοι που προσεύχονται στους δρόμους της Γαλλίας είναι πολύ όπως η ναζιστική κατοχή»
Ο Δρ Hammond παρατηρεί ότι αυτό το ισλαμικό ιδεώδες σπάνια πραγματοποιείται. «Δυστυχώς, η ειρήνη δεν επιτυγχάνεται ποτέ, καθώς σε αυτά τα 100% οι πιο ριζοσπαστικοί μουσουλμάνοι εκφοβίζουν και εξαπολύουν μίσος και ικανοποιούν τη σφοδρή τους επιθυμία για αίμα, σκοτώνοντας λιγότερο ριζοσπάστες μουσουλμάνους για διάφορους λόγους».
«Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι σε ορισμένες χώρες, με πληθυσμούς κάτω των 100% μουσουλμάνων, όπως η Γαλλία, οι μειονοτικοί μουσουλμάνοι πληθυσμοί ζουν σε γκέτο, στο οποίο είναι 100% μουσουλμάνοι και μέσα στους οποίους ζουν σύμφωνα με το νόμο της Σαρία» κράτη μέλη.
Διπλασιάζονται οι μιναρέδες
Ο Δρ Hammond ανησυχεί επίσης για τις δημογραφικές τάσεις. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 25 εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν ήδη στην Ευρώπη. «Τα σημερινά 1,5 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι αποτελούν το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού», παρατηρεί. «Αλλά τα ποσοστά γεννήσεων τους νάνουν τα ποσοστά γεννήσεων των χριστιανών, ινδουιστών, βουδιστών, εβραίων και όλων των άλλων πιστών. Οι μουσουλμάνοι θα ξεπεράσουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα. «
http://media.vidmax.com/media/video4/169876/stream.mp4
Ηνωμένο Βασίλειο: οι μουσουλμάνοι δεν καταλαβαίνουν γιατί το 60% των Βρετανών έχει αρνητική γνώμη για τους μουσουλμάνους, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pew Research
Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, απαντώντας στη δική του ερώτηση, μας δείχνει γιατί.
http://media.vidmax.com/media/video4/171487/stream.mp4
ΤΕΛΙΚΑ! Η μουσουλμανική γυναίκα μας διδάσκει πόσο εύκολο είναι να φάει, ενώ φοράει ένα πλήρες μαντήλι shmatta που καλύπτει το κεφάλι της
Άραγε πόσο συχνά πλένει αυτό το πράγμα;
http://media.vidmax.com/media/video4/177623/stream.mp4
Τρεις μουσουλμάνοι επενδυτές που παρουσιάζονται ως αιτούντες άσυλο, από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Ιράν, συνελήφθησαν για βιασμό συμμοριών σε 14χρονο γερμανικό κορίτσι
Η αστυνομία συνέλαβε τρεις μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο για τη συμμορία βιασμού ενός κοριτσιού ηλικίας 14 ετών που έρχεται το απόγευμα στη γερμανική πόλη Ουλμ.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails