Wednesday, June 10, 2020

Σουηδία: Λυσσασμένοι Αφρικανοί διαδηλώτες έκαναν πλιάτσικο σε φορτηγό οικογένειας που έκανε μετακόμιση

Ένα φορτηγό μετακόμισης μιας οικογένειας λεηλατήθηκε από ακτιβιστές του Black Lives Matter στο Γκέτεμποργκ το Σάββατο. Ένα βίντεο του περιστατικού έχει εμφανιστεί και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η οικογένεια μετακόμισε στο νέο διαμέρισμά της σε κεντρική συνοικία της πόλης όταν εμφανίστηκε ένας βίαιος όχλος ακτιβιστών του Black Lives Matter, είδε τι έκαναν και στη συνέχεια λεηλάτησε και κατέστρεψε τα αντικείμενα της οικογένειας, αναφέρει το Gothenburg Post.
Η μητέρα της οικογένειας είπε στο Gothenburg Post ότι είχε δει το τρομακτικό γεγονός που έλαβε χώρα μέσα από το νέο διαμέρισμά της. Λέει ότι τα σχέδια του γιου της πετάχτηκαν στο δρόμο και ότι ο όχλος έσπασε πολλά παράθυρα σπιτιών στο δρόμο.
Στο βίντεο, μια ντουζίνα περίπου Αφρικανοί μετανάστες φαίνονται να λεηλατούν το φορτηγό αναζητώντας τιμαλφή. Φαίνεται ότι μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας καταστράφηκε κατά τη διαδικασία.
Το βίντεο προκάλεσε εκτεταμένη οργή μεταξύ των Σουηδών.
Παρόλα αυτά μια φιλελεύθερη πολιτικός λέει στους συντηρητικούς ότι ελπίζει ότι να συμβεί στην ίδια αυτό που συνέβη στον Τζορτζ Φλόιντ!!! 


Η Gilite Rugerero, αντιπρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών στην πόλη Νόρα, έκανε αυτό το σχόλιο σε ένα tweet που απευθυνόταν στη Mira Aksoy, συντηρητική συγγραφέα που ήταν παλιότερα μέλος στο δεξιό κόμμα Σουηδών Δημοκρατών. Η Mira Aksoy είχε γράψει ένα tweet που επικρίνει την Σουηδή αστυνομικίνα που είχε γονατίσει και στη συνέχεια ενώθηκε με διαδηλωτές σε μια διαδήλωση Black Lives Matter στη Στοκχόλμη.
Η Aksoy (φωτό κάτω) κατηγόρησε την αξιωματικό ότι «δέχτηκε πλύση εγκεφάλου».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails