Saturday, June 13, 2020

ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΙΔΕ ΝΑ ΕΧΕΙ «ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ» ΕΝΑ… ΤΖΑΜΙ!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην… πολυπολιτισμική Μπανανία Μητσοτακιστάν!
Μια Ελληνίδα, που έχει στην ιδιοκτησία της κτήμα στην περιοχή της Μόριας Λέσβου (στην «μη ελληνική πλευρά του νησιού», σύμφωνα με ΜΚΟ…), είχε καταγγείλει προ τριμήνου σε όλες τις «αρμόδιες» αρχές του Μητσοτακιστάν πως το κτήμα της έχει καταληφθεί από «προσφυγάκια» και η πρόσβασή της σ’ αυτό είναι αδύνατη. Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, κανείς δεν της έδωσε σημασία και δεν εξέτασε την καταγγελία της. Με τα πολλά, πήγε εχθές εκεί κι αντίκρισε ένα… τζαμί!!! Ιδού οι σχετικές δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου – που αποκρύφτηκαν επιμελώς από τα μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ του Αθηνιστάν:  

«Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου, συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας. Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.
Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομια, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί !!!
Οι έχοντες σχέση με την περιοχή δεν γνώριζαν; Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει; Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα; Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά; Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους;».
Τα συμπεράσματα δικά σας, για τους… πολυπολιτισμικούς που μας κυβερνούν!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails