Saturday, January 22, 2022

ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Ο CHARLES LIEBER ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WUHAN

 


Ο CHARLES LIEBER είναι ένας χημικός του HARWARD που είναι ειδικός στη βιοσυμβατή νανοτεχνολογία, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2020 επειδή δούλευε ΜΥΣΤΙΚΑ για την ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Κοιτάξτε τι πέτυχε για το PENTAGON / DARPA και στη συνέχεια για το ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ενώ εργαζόταν στο WUHAN. 

Dr. Lieber: γραφένιο, νανοτεχνολογία σε διασύνδεση με ανθρώπινα κύτταρα, κινεζικές διασυνδέσεις... Καταδικάστηκε

Ο Charles Lieber (62), πρώην καθηγητής και πρόεδρος των τμημάτων Χημείας και Χημικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Χάρβαρντ , είναι παγκόσμιος κορυφαίος επιστήμονας στον τομέα της  τεχνολογίας νανοκαλωδίων  και της διασύνδεσης με την ανθρώπινη βιολογία και νευρολογία σε μικροσκοπικό επίπεδο, και είναι εφευρέτης  50 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε αυτόν τον τομέα.

Για παράδειγμα, εφηύρε ένα  τρανζίστορ μεγέθους ιού, το οποίο μπορεί να διεισδύσει στη μεμβράνη ενός κυττάρου χωρίς να διαταράξει τη λειτουργία του κυττάρου . Επίσης, το 2017, πέτυχε να φτιάξει ένα  δίκτυο νανοκαλωδίων - ένα διπλωμένο δίχτυ νανοσυκαλωδίων που μπορεί να συναρμολογηθεί μόνο του αργότερα  - που είναι  ικανό να προσκολληθεί σε ανθρώπινους νευρώνες. 

Μόλις αυτοσυναρμολογηθεί το δίκτυο νανοκαλωδίων, παρέχει παλμούς για την αλλαγή της νευρολογικής λειτουργίας με έξυπνη απόκριση στις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες.




«Ο Δρ. Lieber είναι ένας επιστήμονας ιδιοφυούς επιπέδου που ειδικεύεται στην εξωτική τεχνολογία νανοκαλωδίων και πώς συνδέεται με την ανθρώπινη νευρολογία και βιολογία», -  Mike Adams

Παρακάτω είναι μια λίστα με την τεράστια συλλογή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Dr. Lieber, την οποία μπορείτε να δείτε μόνοι σας. Λάβετε υπόψη ότι ένας επιστήμονας αυτού του διαμετρήματος έχει μεγάλη ζήτηση, ειδικά μεταξύ ανταγωνιστικών παγκόσμιων υπερδυνάμεων με σκοτεινά συμφέροντα στον βιολογικό πόλεμο.
 
BINTEO ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails