Sunday, January 2, 2022

Τα όνειρα της Παγκόσμιας Συμμορίας για την μετα-Covid εποχή


© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr γράφονται κατόπιν κοπιαστικής έρευνας και μετάφρασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του aperopia.fr. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση 2-3 πρώτων παραγράφων με προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο aperopia.fr


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Ολες οι πολιτικές συμμορίες χρειάζεται να τρομοκρατούν διαρκώς τους λαούς με έναν διαρκή φόβο ο οποίος αλλάζει συνεχώς μορφή. Έτσι φτάσαμε από τον μπαμπούλα της Σοβιετικής Ένωσης, στην Αλ Κάιντα, στην ανατίναξη του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου της Νέας Υόρκης την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και στην επίθεση στο Πεντάγωνο.

Από κει περάσαμε στο νόμο Patriot Act −που κατόρθωσε να ρουφιανέψει όλους τους πολίτες της Δύσης− κατόπιν σε διάφορες ψευτοεπιδημίες που απέτυχαν, και τελικά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Και τούτο διότι η Παγκόσμια Λέπρα, η εγκληματική Συμμορία που κάθεται στο σβέρκο των λαών σαν βδέλλα, όχι μόνο δεν κρύβεται πια, αλλά πιστεύει ότι θα συνεχίσει να επιβάλλεται με τα ψεύδη και τον βούρδουλα.

Επειδή όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα βγαίνουν από τη Σπηλιά του Πλάτωνα και αφυπνίζονται, και σ’ αυτό έχει συνεισφέρει αφάνταστα το διαδίκτυο, η Συμμορία μέσα στον πανικό της είναι πιθανόν να αναστείλει και άλλες θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών, όπως το δικαίωμα ψήφου. Θα τα καταφέρει όμως;

Τυραννία και τεχνολογία αιχμής

Το αφήγημα που έχει σχεδιάσει η Παγκόσμια Λέπρα για την μετα-Covid εποχή είναι η Κλιματική Απειλή, που με βάση πληρωμένες μελέτες που δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα, οφείλεται στην ατομική ευθύνη των …πληβείων.

Ανέκαθεν υπήρχαν τύραννοι, αλλά τώρα που απέκτησαν υπερ-υψηλή τεχνολογία στα χέρια τους, άρπαξαν την ευκαιρία να επεκτείνουν την τυραννία τους σε πλανητική κλίμακα, επωφελούμενοι από ένα απολύτως φυσικό και επαναλαμβανόμενο φυσικό φαινόμενο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι οι κατά τόπους τυραννίσκοι δεν αποτελούν την πραγματική εξουσία, αλλά τους εγχώριους υπηρέτες των πραγματικών τυράννων που παραμένουν αθέατοι.

Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν ακόμα να νομίζουν ότι έχουμε μια πανδημία ανεμβολίαστων αλλά σύντομα όλα αυτά θα τελειώσουν, επειδή αυτοί θα πάρουν τη ζωή τους πίσω με την τρίτη δόση (άντε, ίσως και με μια τέταρτη), και οι ανεμβολίαστοι που φταίνε για όλα αυτά θα ψοφήσουν, θα ήταν χρήσιμο να αναθεωρήσουν πριν είναι πολύ αργά για τους ίδιους.

Μόλις οι θεουργοί (οι πραγματικές μισανθρωπικές κεφαλές της εξουσίας), διατάξουν όλα τα ευαγή ιδρύματα που ελέγχουν, όπως το αμερικανικό Κογκρέσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΠΟΥ, ο ΟΗΕ, και πιθανόν το κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και η Δούμα, να σημάνουν υποστολή του αφηγήματος της πανδημίας −κάτι που υπολογίζεται να γίνει σε δύο χρόνια από σήμερα, όταν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει κάνει συνολικά τουλάχιστον 11 δόσεις του εμβολίου− αμέσως το αφήγημα που θα διαιωνίσει την παράνομη στέρηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των λαών, θα αλλάξει επιχειρηματολογία.

Τυραννία της κλιματικής απειλής

Εφεξής, η δικαιολογία της κατάργησης κάθε νομιμότητας, θα είναι η κήρυξη μόνιμης κατάστασης  πολιορκίας, δηλαδή η προστασία της ατμόσφαιρας από την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για την οποία, όπως ελέχθη, θα ισχυρίζονται ότι ευθύνονται αποκλειστικά οι πληβείοι.

Όλες οι λεπτομέρειες της εξόντωσης των πληβείων θα ρυθμίζονται από τους Κλιματικούς Νόμους που τα λόμπι των θεουργών έχουν διατάξει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να θέσουν σε εφαρμογή από το 2023.

Στην Ελλάδα, ο Κλιματικός Νόμος θα ορίζει το θεσμικό πλαίσιο για τη σταδιακή μείωση των (δήθεν) ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με (δήθεν) σκοπό την επίτευξη κλιματικής ουδετερότητας το 2050.

Το σχετικό υπό διαβούλευση Νομοσχέδιο νομιμοποιεί τη δημιουργία άχρηστων πολυμελών επιτροπών που εγγυώνται το μεγάλο φαγοπότι του δημόσιου ταμείου από τα χρήματα των φορολογουμένων υποζυγίων και στις οποίες η Ιστορία έχει αποδείξει ότι συνήθως τοποθετούνται με αργομισθία τα παιδιά ή οι συγγενείς των διαπλεκόμενων.

Για παράδειγμα, το μόρφωμα του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που είναι στα σκαριά με τον παραπλανητικό τίτλο Εθνικό Παρατηρητήριο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, που καμμία σχέση φυσικά δεν θα έχει με ο,τιδήποτε εθνικό, θα ρουφιανεύει, θα καρφώνει και προφανώς θα σέρνει και στα δικαστήρια όποιον κρίνει ότι δεν συμμορφώνεται με τους οικοτρομονόμους.

Δηλαδή κάτι αντίστοιχο με με το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο οποίο διέπρεψε ο αλησμόνητος Παναγιώτης Δημητράς, καταθέτοντας εκατοντάδες αβάσιμες μηνύσεις κατά Ελλήνων πολιτών για δήθεν ρατσιστική και ισλαμοφοβική συμπεριφορά.

Το άλλο μόρφωμα με τον επίσης παραπλανητικό τίτλο Εθνική Επιστημονική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, υποτίθεται ότι θα λειτουργεί ως τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Πολιτείας, αλλά στην πραγματικότητα θα επιτελεί τον βρώμικο ρόλο που επιτελεί σήμερα ο ΕΟΔΥ, δηλαδή μέσα απ’ αυτό οι κυβερνήσεις, αν ακόμα υπάρχουν, θα δικαιολογούν κάθε αντισυνταγματικό μέτρο.

Για να καταλάβουμε τι μας περιμένει, μία από τις πρώτες συνέπειες αυτού του νομοσχεδίου είναι πως όσοι έχουν καυστήρες πετρελαίου, από τις 01.01.2030 θα απαγορεύεται να τους λειτουργούν.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να κυρωθεί στις αρχές του 2022. Ο καθένας μπορεί να το διαβάσει και να φρίξει, αν βεβαίως αντιλαμβάνεται τι διαβάζει.

Η κλιματική τυραννία θα επικεντρωθεί στην αφαίμαξη των περιουσιών της λευκής δυτικής μεσαίας τάξης και στην ευθανασία της άλλοτε εργατικής.

Οι Αφροασιάτες πληβείοι αφενός μεν δεν πρόκειται να εμβολιαστούν διότι δεν πιστεύουν στην «φιλανθρωπία» των δυτικών ιμπεριαλιστών αποικιοκρατών που τους σακάτεψαν με τα προηγούμενα εμβόλιά τους, και αφετέρου δε δεν έχουν αξιόλογες ιδιωτικές περιουσίες ώστε να τις κατάσχει η Συμμορία μέσω του κόλπου της ανθρωπογενούς αύξησης της θερμοκρασίας της Γης: ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος.

Τις δημόσιες περιουσίες των Αφροασιατών τις έχουν ήδη κατάσχει εδώ και εκατονταετίες.

Ωστόσο, οι συστημικοί βλάκες, δηλαδή οι άνθρωποι που δεν αμφιβάλλουν ποτέ για τα καθεστωτικά αφηγήματα, ενώ δεν κερδίζουν τίποτε απ’ αυτά, θα εξακολουθήσουν να νομίζουν ότι είναι θωρακισμένοι απέναντι στον κορωνοϊό, θα κρατήσουν τη «δουλίτσα» τους, τη «συνταξούλα» τους, θα τρώνε στα σουβλατζίδικα, θα πίνουν καφέδες και μπύρες, θα οδηγούν, θα πηγαίνουν διακοπές, και θα ψηφίζουν, ενώ στην πραγματικότητα θα καταλήξουν στην κιμαδομηχανή.

Ιδού πως φαντάζεται το Φόρουμ του Νταβός ότι θα επιτευχθούν οι ονειρώξεις των αφεντικών του:

Όσοι έχουν σπίτια χωρίς μόνωση, διπλά τζάμια και πόρτες ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, φωτοβολταϊκά στη στέγη, ενδοδαπέδια θέρμανση με φυσικό αέριο ή ρεύμα, πλυντήρια ρούχων και πιάτων που τα λειτουργούν τακτικά, τρώνε κόκκινο κρέας, λαχανικά, τυριά και πίνουν καφέ, έχουν μη ηλεκτροκίνητο ΙΧ αυτοκίνητο, και ίσως και κάποιο μηχανοκίνητο καϊκάκι ή βαρκούλα, θα στηθούν στο απόσπασμα ως οικοτρομοκράτες που ανεβάζουν την παγκόσμια θερμοκρασία.

Και δια του λόγου το αληθές, δείτε στον παρακάτω πίνακα τους υπολογισμούς ενός από τους πυλώνες του Φόρουμ, της τράπεζας Credit Suisse, για το ποιοι πρέπει να είναι οι περιορισμοί του δυτικού πόπολου, προκειμένου να συμμορφώνεται με τη Συμφωνία του Παρισιού για έναν «βιώσιμο» τρόπο ζωής.

Τα κόκκινα κρέατα, τα λαχανικά, ο καφές και τα βιντεοπαιχνίδια πρέπει να εκλείψουν εντελώς. © Μετάφραση-προσαρμογή: www.aperopia.fr.

Οι ολιγάρχες με τις επαύλεις των 100 δωματίων, τα εκατοντάδες διαμερίσματα, τις φάρμες με τεράστια κοπάδια ζώων, τις απέραντες καλλιέργειες, τα ιδιωτικά τζετ, τα μεγα-γιώτ και τα εκατοντάδες σπορ συλλεκτικά αυτοκίνητα που καταναλώνουν ασύλληπτες ποσότητες ορυκτών καυσίμων (ή μήπως θα βάλουν ηλιακά «ιστία»;), θα είναι βέβαια ελεύθεροι να παραβαίνουν τους νόμους που οι ίδιοι επιβάλλουν στους άλλους, αλλά ποιος θα τους τιμωρήσει;

Οι ολιγάρχες που τρώνε βιολογικά κρέατα ελευθέρας βοσκής, τα πιο σπάνια και ακριβά ψάρια ή οστρακοειδή, που η γκαρνταρόμπα τους έχει χιλιάδες ρούχα, παπούτσια και τσάντες, που φορούν πανάκριβες γούνες από σφαγμένα ζωάκια που εκτρέφονται σε κλουβιά μόνο γι’ αυτό το λόγο, και πίνουν κρασιά αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων το μπουκάλι, θα είναι βέβαια ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά ποιος θα τους τραβήξει τ’ αυτί;

Οι ολιγάρχες που πίεζαν τον κόσμο να παίρνει πανάκριβα στεγαστικά δάνεια για να αγοράσει σπίτια που τώρα εκείνοι τα βαφτίζουν «ενεργειακά σαράβαλα», του έκαναν πλύση εγκεφάλου να αλλάζει αυτοκίνητο και οικιακές συσκευές κάθε τρία χρόνια και να καταναλώνει τα διατροφικά σκουπίδια με τα οποία τον βομβάρδιζαν οι διαφημιστικές τους εταιρείες, τώρα νίπτουν τας χείρας τους και ρίχνουν το φταίξιμο στους πληβείους που πρέπει να αλλάξουν συνήθειες, αλλά ποιος πάλι θα τους συλλάβει για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Όχι βέβαια η «δικαιοσύνη» που είναι ανύπαρκτη για τους μη ανήκοντες στη συμμορία και για όσους δεν διαπλέκονται μ’ αυτήν.

Η τιμή του ρεύματος και του νερού όχι μόνο θα καταστήσει τα πλυσίματα στο πλυντήριο απλησίαστα, αλλά θα εφαρμόζεται και «κόφτης» από τους έξυπνους μετρητές ρεύματος, που για όσους κοιμούνται ακόμα, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ έρχονται και οι έξυπνοι μετρητές νερού.

Όσοι λοιπόν δεν ανήκετε ή δεν διαπλέκεστε με τους τυράννους απομυζώντας το δημόσιο χρήμα, και δεν θεωρείτε ότι πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά, κρατήστε μια ωραία ανάμνηση από το πλυντήριο ρούχων και πιάτων σας, την καφετιέρα εσπρέσο, το ψυγείο, την ηλεκτρική κουζίνα, το σίδερο, και τη σκούπα σας.

Στα χωριά θα αναστενάξουν οι στάμνες, οι δριστέλες και οι ακροποταμιές, ενώ στις πόλεις η είσοδος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα αποτελεί επιχείρηση αυτοκτονίας: η μπόχα από την απλυσιά των επιβατών θα ξεχειλίζει από παντού, όπως ξεχείλιζε και παλαιότερα.

Θα αναστενάξουν οι χειροκίνητες σκούπες και τα φαράσια, τα λυχνάρια, τα κεριά, οι γκαζόλαμπες, και τα μαγκάλια. Τα ρούχα θα φοριούνται ασιδέρωτα και η καύση ξύλων θα απαγορεύεται δια νόμου στις πόλεις.

Οι κρεοφάγοι ας ξεχάσουν ότι θα απολαμβάνουν φτηνό βιομηχανικό κρέας (που προέρχεται φυσικά από βασανισμένα ζώα):

Οι ολιγάρχες επειδή έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια στις συνθετικές τροφές εργαστηρίου, που είναι άλλωστε ένα θαυμάσιο μέσο αποπληθυσμού μαζί με τα εμβόλια, θα θυμηθούν ξαφνικά ότι τα κρέατα, τα γαλακτοκομικά, τα λαχανικά, οι σαλάτες, τα όσπρια και ο καφές, που οι ίδιοι εμπορεύονται ακόμα, καταστρέφουν τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη νέα κανονικότητα όποιος απαιτεί να τρέφεται με αυτές τις τροφές σε τακτική βάση είναι επικίνδυνος οικοτρομοκράτης και πρέπει να παταχθεί.

Δεν μάθατε ότι η κτηνοτροφία και η πτηνοτροφία λόγω των περιττωμάτων και των αερίων των ζώων ανεβάζουν το CO2, ενώ οι γεωργικές καλλιέργειες καταναλώνουν πολύ νερό και αδειάζουν επικίνδυνα τον υδροφόρο ορίζοντα στο βόρειο ημισφαίριο, δημιουργώντας κίνδυνο μετατόπισης πόλων;

Μα που ζείτε;

Όσοι ποστάρετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφίες γευμάτων σας από αλλαντικά, πιτόγυρα, λουκάνικα, γουρουνοπούλες, κότσια, μπεκρή-μεζέ, κεμπάπ, παϊδάκια, μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες, γιουβέτσια, μπιφτέκια, γιουβαρλάκια, παστίτσιο, προβατίνα και γίδα, τυρί, ό,τιδήποτε έχει μέσα βούτυρο, γάλα και γιαούρτι, αλλά και όσοι είστε βίγκαν και νομίσατε ότι θα τη γλυτώσετε τρώγοντας λαχανικά και όσπρια, και όσοι λατρεύετε τον καφέ, ετοιμαστείτε να τους κάνετε το μνημόσυνο.

Στις πόλεις, θα αναστενάξουν τα φτηνά συνθετικά τρόφιμα εργαστηρίου και τα γεμάτα αντιβιοτικά και διοξίνες ψάρια ιχθυοτροφείου, ενώ στις επαρχίες θα αναστενάξουν οι βολβοί, οι καρποί, τα άγρια χόρτα και τα φρούτα των πέριξ δέντρων που τώρα αφήνονται να πέσουν κάτω από όσους νωθρούς νέους έχουν απομείνει που νομίζουν ότι θα εξακολουθήσουν να τρώνε πιτόγυρα και να πίνουν καφέ στο διηνεκές.

Τα ψαρέματα, τα κυνήγια και το σφάξιμο των χωριάτικων κοτόπουλων θα γίνονται βέβαια στη ζούλα απ’ όσους είναι σε θέση να τα κάνουν. Οι πληβείοι θα πίνουν χαρουποκαφέ στο μπρίκι ή θα το γυρίσουν στα φασκόμηλα, αν και το λαθρεμπόριο καφέ θα δίνει και θα παίρνει.

Ας γίνει λοιπόν μια για πάντα κατανοητό, ότι η υγειονομική δικτατορία και τα lockdown του κορωνοϊού, οι διαχωρισμοί πολιτών σε «νομοταγείς» και σε «βιοτρομοκράτες» και τα πρόστιμα για τους ανεμβολίαστους, είναι πρόβα για την κλιματική δικτατορία και τα κλιματικά lockdown, για τους διαχωρισμούς πολιτών σε νομοταγείς και σε «οικοτρομοκράτες», και τα πρόστιμα των ανεμβολίαστων θα τα διαδεχτούν τα πρόστιμα εκπομπής CO2.

Τυραννία και ΨΕΠ

Πώς όμως θα τα χάψουν όλα αυτά οι λοβοτομημένοι οπαδοί της βλαμμένης Γκρέτας που είναι και οι θιασώτες της αθωότητας των εμβολίων;

Πώς θα χάψουν νόμους που θα απαγορεύουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα και τα σκάφη που αγόρασαν πανάκριβα, που θα εξαϋλώνουν την αξία των σπιτιών τους για τα οποία οι γονείς και οι παππούδες τους πλήρωσαν υπέρογκα δάνεια, και που αυθαίρετα σήμερα βαφτίστηκαν «θερμικά κόσκινα»;

Πώς θα χάψουν ότι επί της ουσίας θα φυλακίζονται μέσα στα σπίτια τους μέχρι να πεθάνουν από μαρασμό, επειδή οι ολιγάρχες αποφάσισαν να τους ξεπαστρέψουν;

Μα πείθοντάς τους ότι όχι μόνο ο πλανήτης κινδυνεύει, αλλά ότι αυτοί οι ίδιοι είναι οι υπεύθυνοι.

Μα εξαπατώντας τους με Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου (ΨΕΠ) και προπαγάνδα για ηλιθίους: με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω ακόμα περισσότερης δωροδοκίας των ΜΜΕ.

Μα με ανελέητη πλύση εγκεφάλου προσαρμοσμένη για δείκτη νοημοσύνης κάτω του 70 για το πόσο καλά είναι τα ανοιχτά σύνορα, η αντικατάσταση των κακών λευκών χριστιανών αποικιοκρατών Ευρωπαίων από καλούς αφροασιάτες μουσουλμάνους μετανάστες, πόσο καλοί είναι ο Σατανισμός, το Ισλάμ, ο Εβραϊσμός, ο Βουδισμός, ο Ινδουϊσμός, η Θεοσοφία, και οποιαδήποτε σέχτα για τα ATIA, αρκεί να εξαλειφθεί ο χριστιανισμός.

Μα με καταιγιστική προπαγάνδα για το πόσο καλό είναι το πρωκτικό σεξ μεταξύ ανδρών, η πεολειχία, ο λεσβιασμός, η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, η αλλαγή φύλου των μικρών παιδιών και των εφήβων με εγχείρηση, η παιδεραστία, η αιμομιξία, η κτηνοβασία, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, το βιοχάκινγκ, το τσιπάρισμα και οι μόνιμοι εμβολιασμοί, προφανώς για να δεχθούν πιο εύκολα την αφαίρεση των μέχρι τώρα συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους, και για κάτι ακόμα:

Προκειμένου να μην υπάρχει η ομάδα αναφοράς, δηλαδή να μην υπάρχουν υγιείς και ανεμβολίαστοι άνθρωποι που δεν θα έχουν υποστεί τις παρενέργειες των εμβολίων, ή μη εμβολιασμένοι νοσήσαντες χωρίς παρενέργειες, δηλαδή προκειμένου να ψοφήσουν οι ενοχλητικοί «βιοτρομοκράτες» πριν προλάβουν να γίνουν «οικοτρομοκράτες».

Μόνο οι εύποροι θα μπορούν να αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Γι’ αυτό ελπίζουν ότι μέσω όλων τα παραπάνω οι οικονομικά ασθενέστεροι θα ανεχτούν την απαγόρευση της χρήσης των παλαιών αυτοκινήτων τους και θα δεχτούν τη χρήση μόνο ποδηλάτων και πατινιών υπό κάθε καιρικές συνθήκες, ακόμα και με βροχή, χιόνι ή καύσωνα.

Η γράφουσα θα περιμένει λοιπόν με μεγάλη περιέργεια να συμβεί αυτό το τελευταίο: Να δούμε γέρους που υποφέρουν όλοι από προστάτη, και γριές από οστεοπόρωση, εμβοές και κακή ισορροπία, να καβαλάνε πατίνι ή ποδήλατο και να κάνουν ορθοπεταλιά για να πάνε να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ, κι ας πεθάνουμε!

Humanity 2.0: το άλλο όνομα της γενοκτονίας

Και εκεί που οι συστημικοί βλάκες θα παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τις συνταγές μαγειρικής με συνθετικές τροφές, τα σίριαλ με γλωσσόφιλα gay ζευγαριών, ιστορίες αγάπης λεσβιών και τους ανεκδιήγητους αστικούς Μαραθώνιους, ξαφνικά θα μάθουν ότι οι εκλογές μάς τελείωσαν γιατί οι πολιτικοί είναι διαφθαρμένοι και η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει καλύτερη δουλειά.

Το τέχνασμα των ελίτ έγκειται στο εξής: Μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν ανάγκη από υπηρέτες που για κάποιο μάλιστα διάστημα στη Δύση τους παρείχαν αρκετά προνόμια. Ωστόσο, σήμερα η τεχνολογία αχρήστευσε όχι μόνο τις επαναληπτικές εργασίες, αλλά και τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες, οπότε έχουν ανάγκη από ελάχιστο υπηρετικό προσωπικό.

Τα ρομπότ, οι αλγόριθμοι, η τεχνητή νοημοσύνη, και τα drones αντικαθιστούν ωραιότατα τον περισσότερο ανθρώπινο μόχθο. Γιατί λοιπόν οι ολιγάρχες να μοιράζονται τα πλούτη τους με την πλέμπα; Αφού μπορούν να τα έχουν και μάλιστα να τα αυξάνουν χωρίς αυτήν;

Και επειδή δεν μπορούν να φτύσουν κατάμουτρα σε 7,753 δισεκατομμύρια ανθρώπους ότι ο απώτερος στόχος τους είναι να σκοτώσουν 7.200 δισεκατομμύρια και να αφήσουν ζωντανούς μόνο 500.000 χιλιάδες (γιατί θα τους λυώσουν), το ξερνούν με θράσος μεταξύ τους, ξέροντας καλά ότι το πόπολο δεν παρακολουθεί ποτέ τις συνεδριάσεις τους.

Γι’ αυτό σκαρφίστηκαν την κολοσσιαία γενοκτονία τουλάχιστον των 4/5 του παγκόσμιου πληθυσμού που τη βάφτισαν με το παιχνιδιάρικο όνομα «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και φαντάστηκαν την υπόλοιπη ανθρωπότητα που χρειάζονται λοβοτομημένη, ερμαφρόδιτη, χωρίς πατρίδες, ιστορία, και ηθικά θεμέλια και την αποκάλεσαν Humanity 2.0.

Γι’ αυτό ακριβώς οι συστημικοί βλάκες, δηλαδή οι άνθρωποι που δεν αμφιβάλλουν ποτέ για τα καθεστωτικά αφηγήματα, ενώ δεν κερδίζουν τίποτε απ’ αυτά, εξακολουθούν να νομίζουν ότι είναι θωρακισμένοι απέναντι στον κορωνοϊό, θα κρατήσουν τη «δουλίτσα» τους, τη «συνταξούλα» τους, θα τρώνε στα σουβλατζίδικα, θα πίνουν καφέδες και μπύρες, θα οδηγούν, θα πηγαίνουν διακοπές, και θα ψηφίζουν, ενώ στην πραγματικότητα θα καταλήξουν στην κιμαδομηχανή, όπως ήδη αναφέραμε.

Διότι τα 4/5 των ανθρώπων καταπίνουν αμάσητα τις καθεστωτικές αρλούμπες, όποιες και αν είναι αυτές, και ανέκαθεν χειραγωγούνταν ως το μεδούλι, διότι δεν διαθέτουν ευθυκρισία και ενσυναίσθηση.

Διότι τα 4/5 των ανθρώπων αδυνατούν να καταλάβουν ότι εκείνοι που τα σχεδίασαν όλα αυτά επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν τεχνοφεουδαρχία, και αγνοούν εντελώς τι σημαίνει αυτό:

Στην τεχνοφεουδαρχία πάλι κάνουν κουμάντο οι σατανιστές θεουργοί, αλλά κάτω απ’ αυτούς αντί να εμφανίζεται πρόεδρος, πρωθυπουργός και βουλευτές, θα εμφανίζεται ο CEO του μεγαλύτερου τεχνολογικού κολοσσού, παρέα με τους γνωστούς σκοτεινούς τραπεζίτες και βιομήχανους.

Κάτω απ’ αυτούς θα επιβιώνουν σχετικά ανεκτά ελάχιστοι «πρίγκιπες» developer, λίγοι πληροφορικάριοι για λάντζα, λίγοι επιστήμονες των θετικών επιστημών, λίγοι τεχνίτες, λίγοι για logistics, και μια χούφτα ανειδίκευτοι δούλοι στο όριο της εξαθλίωσης.

Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Σκοτεινός Διαφωτισμός που γι’ αυτόν έχει μιλήσει πρώτη στην Ελλάδα, ήδη από το 2018, μόνο η γράφουσα. Ο τελικός στόχος όμως αυτού του κινήματος είναι η κατάργηση των εκλογών και η διακυβέρνηση μέσω τεχνητής νοημοσύνης, κατά συνέπειαν, η κατάργηση των πολιτικών, των κοινοβουλίων και των εκλογών.

Μπορεί μεν οι θεουργοί να ονειρεύονται την απόλυτη τυραννία αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα την πετύχουν.

Προς το παρόν, ο φόβος, η ηλιθιότητα και η ευπιστία χρησιμοποιούνται ως ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός της δημοκρατίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης και τελικά της ίδιας της ζωής.

Διότι, ας το επαναλάβουμε, οι συστημικοί βλάκες που παραχώρησαν δωρεάν το σώμα τους για πειράματα, ανοίγοντας την πόρτα στη παγκόσμια δικτατορία, εξακολουθούν να νομίζουν ότι είναι θωρακισμένοι απέναντι στον κορωνοϊό, ότι θα κρατήσουν τη «δουλίτσα» τους, τη «συνταξούλα» τους, θα τρώνε στα σουβλατζίδικα, θα πίνουν καφέδες και μπύρες, θα οδηγούν, θα πηγαίνουν διακοπές, και θα ψηφίζουν, ενώ στην πραγματικότητα θα καταλήξουν στην κιμαδομηχανή.

Όσοι παραμένουμε σκεπτικοί ας σταματήσουμε αμέσως να ψάχνουμε για σωτήρες, να μην ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα ανατραπεί με μηνύσεις κατά Εισαγγελέων και με προσφυγές στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Να μην ελπίζουμε ότι θα μας σώσουν τα παλαιά κόμματα της Βολής που είναι όλα ανεξαιρέτως ένοχα για την καταστροφή της πατρίδας μας, ή τα νέα που έχουν εμφανιστεί, διότι είναι πολύ πιθανόν για να μπορεί να ψηφίσουμε να απαιτείται να εμβολιαστούμε, κάτι όμως που δεν θα ισχύει για τους λαθρομετανάστες που όσοι νομιμοποιούνται, θα μπορούν να ψηφίζουν άνευ προϋποθέσεων.

Και αυτοί πάντως θα αποκλειστούν, λίγο πριν από την κατάργηση των πολιτικών.

Τα όρια του εκβιασμού

Μέχρι λοιπόν ένα μεγάλο ποσοστό των 4/5 των συμπολιτών μας να ξυπνήσει απότομα από την αυταπάτη του πιτόγυρου, του καφέ και της μπύρας, ενώ ο Αρμαγγεδών μας χτυπά την πόρτα, όσοι είναι βυθισμένοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που ρουφιανεύουν την κάθε μας σκέψη και κίνηση, ας περιορίσουν στο ελάχιστο τον χρόνο που τους αφιερώνουν άσκοπα, ή ακόμα καλύτερα, ας αποχωρήσουν εντελώς απ’ αυτά.

Αντ’ αυτού, ας φτιάξουν τοπικά δίκτυα ασύμμετρων δράσεων και ανταλλαγών αποκλειστικά εκ του σύνεγγυς, και ας εφοδιαστούν με εκείνα που θα πρέπει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος να έχει για ώρα ανάγκης.

Οι τυραννίες θα πέσουν νομοτελειακά, όχι μόνο στην υπό κατοχήν Ελλάδα, αλλά και στον υπό κατοχήν υπόλοιπο κόσμο, εξ αιτίας της έλλειψης ενσυναίσθησης των τυράννων, της βλακείας των τυραννίσκων και της εξέγερσης μιας χούφτας από τους τυραννισμένους που θα παρασύρει και τους υπόλοιπους.

Δεν πρέπει επίσης να μας διαφεύγει ότι οι θεουργοί όλου του κόσμου μετριούνται στα δάκτυλα, και χωρίς δουλικούς τυραννίσκους, δηλαδή χωρίς γρανάζια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτε μόνοι τους.

Το χρήμα και οι εκβιασμοί δεν αγοράζουν την ευφυΐα και την έλλειψη ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς. Όλοι οι τυραννίσκοι εκβιάζονται διότι είναι μωροφιλόδοξα, θρασύδειλα άτομα, και παθολογικοί νάρκισσοι που στερούνται ηθικών αρχών.

Μόνο που οι πολίτες δεν έχουμε συνηθίσει να μας εκβιάζουν κατά τέτοιο ωμό τρόπο διότι δεν είμαστε διαπλεκόμενοι με το έγκλημα και δεν έχουμε διαπράξει τίποτε που να πρέπει να παραμείνει κρυφό, οπότε ο εκβιασμός μας θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Να μην φοβόμαστε λοιπόν ούτε τους εγκληματικούς θεουργούς, ούτε τις διεστραμμένες μαριονέττες τους, γιατί στηρίζονται σε πήλινα πόδια. Γι’ αυτό διασπείρουν διαρκώς ψευδείς πληροφορίες ότι κατέχουν υπερφυσικές δυνάμεις και ικανότητες που δεν έχουν, ενώ συκοφαντούν τους λαούς.

Ρωτήστε τη CIA, τη ΜΙ6, τη Μοσάντ, τη ΜΙΤ, και την ΕΥΠ. Αυτές ξέρουν…

Ο πόλεμος θα είναι σκληρός, θα χαθούν μάχες και θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες κυρίως στους μη έχοντες την ικανότητα να ξεχωρίζουν την εξαπάτηση, αλλά και στους έχοντες, ωστόσο, στο τέλος θα κερδηθεί από τους πνευματικά γρηγορούντες και τους θαρραλέους.

Ας διαλέξουμε επιτέλους στρατόπεδο.


* Στις 2.12.2021 ανακοινώθηκε από την ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων), ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζει Οδηγία-τέρας που θα πρέπει να ενσωματωθεί στις εθνικές νομοθεσίες των κρατών μελών, βάσει της οποίας από ένα συγκεκριμένο έτος και μετά, τα ακίνητα δεν θα μπορούνε ούτε να μεταβιβάζονται, ούτε να ενοικιάζονται, ούτε και να πωλούνται, αν δεν διαθέτουν συγκεκριμένη ενεργειακή κλάση…

ΠΗΓΕΣ:

Jane Goodall, διάσημη συστημική ανθρωπολόγος, σε ομιλία της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Πρέπει ο παγκόσμιος πληθυσμός να γίνει 500 εκατομμύρια»

Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για πόλεις άνω των 30.000 κατοίκων

Νόμος 4784/2021 – ΦΕΚ 40/Α/16-3-2021


Νομοσχέδιο για τον Εθνικό Κλιματικό Νόμο – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή

Διαβάστε ειδικά το Κεφάλαιο Γ’, Πολιτικές και μέτρα, Άρθρο 10, Γενικά μέτρα πολιτικής
για να είστε ενημερωμένοι για τα τρομακτικά μέτρα μείωσης της κατανάλωσης που σχεδιάζεται να επιβληθούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2023.

Ενδεικτικά, οι παρακάτω παράγραφοι τα λένε όλα:

«1. Για την επίτευξη του στόχου της κλιματικής ουδετερότητας, δύνανται να λαμβάνονται και να εφαρμόζονται μέτρα και πολιτικές για:

α) τη μεγαλύτερη δυνατή μείωση της τελικής κατανάλωσης ενέργειας.

β) τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ),

δ) τη σταδιακή υποκατάσταση του φυσικού αερίου από ανανεώσιμα αέρια, όπως βιομεθάνιο και πράσινο υδρογόνο,

ε) την προώθηση της ηλεκτροκίνησης,

στ) την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και της χρήσης μέσων μαζικής μεταφοράς,

ε) την προώθηση της βιώσιμης γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας και παραγωγής τροφίμων». 

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails