Wednesday, March 25, 2009

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ

Ελληνες,όσοι απο εσάς έχετε ερευνήσει λίγο πιο πέρα απο την "κοινη" βιβλιογραφία έχετε πλέον αντιληφθεί οτι ο πραγματικός αγών για την ελευθερία της Ελλάδας και της ανθρωπότητας παιζόταν,παίζεται και δυστυχώς θα συνεχίσει να παίζεται στο παρασκήνιο.
Πρέπει να διαδόσουμε τις πληροφορίες που δείχνουν ποιοί κρύβονται πίσω απο κάθε μεγάλη προδοσία κατα του έθνους μας και των υπολοίπων εθνών.

Για αυτό αναρτούμε τις παραπομπές για παλαιότερα άρθρα μας σχετικά με την Επανάσταση του 1821.




































ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ



ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΥΙΔ ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ



Προδοσίες Εβραίων κατά των Ελλήνων το 1821














5 comments:

Anonymous said...

ακουστηκε το πρωι απο το ραδιοφωνο του σκαι οτι ο Θ.Κολοκοτρωνης σφαγιασε χωρις λογο τουρκους και εβραιους στην Τριπολη.Υπαρχουν ιστορικες πηγες που να το επιβεβαιωνουν η να το απορριπτουν?

Anonymous said...

ειναι αληθεια οτι ο Κολοκοτρωνης,σφαγιασε τουρκους και εβραιους στην τριπολη χωρις λογο?

Anonymous said...

Κράξτε τον !!! http://kkkstudios.blogspot.com/2009/03/blog-post_25.html

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Σαν ερευνητές που είμαστε λέμε πάντοτε την αλήθεια.
Αγαπητέ μας αναγνώστη που ρωτάς για το αν σφαγίασε ο Κολοκοτρώνης Τούρκους και Εβραίους στην Τρίπολη...
Δεν θα πούμε οτι δεν το έκανε.Και φυσικά το έκανε και αυτός και οι υπόλοιποι Ελληνες που συμμετείχαν στην πολιορκία και για εμάς που το βλέπουμε απο μια ψύχραιμη και ασφαλή θέση δεν ήταν μια σωστή πράξη.

ΟΜΩΣ!!!

Οι Εβραίοι που βρίσκονταν μέσα στην Τριπολιτσά κατα την πολιορκία της απο τους Ελληνες είχαν μπεί στην πόλη κυνηγημένοι.Εκεί αιχμαλώτισαν τους Ελληνες που βρίσκοταν μέσα και κατα τη πολιορκία τους έκοβαν κομματάκια και πετούσαν τις σάρκες τους στους Ελληνες που βρίσκοταν απο έξω και πεινούσαν λέγοντάς τους: "ΦΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΤΕ".
Για αυτήν και άλλες πολλές πράξεις των Εβραίων ειδικότερα αλλά και των Τούρκων οι Ελληνες Επαναστάτες παρασύρθηκαν και έκαναν τις πράξεις αυτές.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ!!!

Απλά οι δημοσιογράφοι των μεγάλων σταθμών δεν γνωρίζουν όλη την ιστορία και ειδικότερα το ρόλο των Εβραίων κατα την Τουρκοκρατίας και τις υπονομεύσεις τους εναντίον των Ελλήνων για αυτό και στρέφονται εναντίον του Κολοκοτρώνη και των άλλων ηγετικών μορφών της ελληνικής επαναστάσεως.

Επιπλέον συμπλέουν με το "προοδευτικό" ρεύμα που θέλει να μας πείσει οτι οι Ελληνες είναι ρατσιστές ενω οι άλλοι λαοί είναι καλοί και ανεκτικοί.

Anonymous said...

Οί Τούρκοι είναι εχθροί,Ανώνυμε 3:28,καί γιά 400 χρόνια μάς φόνευαν,βιάζαν,βασάνιζαν,μήπως εχρειάζοντο ευγένειες,καί άλλα συναφή;Νά αγιάσουν τά ευλογημένα χέρια τού Κολοκοτρώνη,εγώ λέω!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails