Friday, March 20, 2009

ΑΓΡΙΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Σοκ στην Άρτα: Μπήκαν σπίτι, τους έκλεψαν, τους έδειραν και βίασαν την 15χρονη κόρη τους!

Είδηση απο ΤΑ ΧΑΛΙΑ



σόκαρε την Άρτα η είδηση για τη ληστεία (με λεία μόλις 70 ευρώ), ξυλοδαρμό και βιασμό της ανήλικης κόρης ενός ζευγαριού.

Άγρια εγκληματικότητα, που ...αγριεύει τους Έλληνες.

Πιάστε τους και .....ήστε τους.

(βάλτε ότι θέλετε στις τελείτσες, π.χ. "τιμωρ... ή ό,τι άλλο σας έρχεται στο νου)


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ:Εμείς ακούσαμε οτι οι βιαστές ήταν αλλοδαποί.Επίσης απο τον ξηλοδαρμό ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο,ενω επίσης στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και η ανήλικη κόρη του εξαιτίας του άγριου βιασμού που υπέστη.

Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να τις στείλει.

Η ίδια είδηση απο το Zougla

Βίασαν γυναίκα με διανοητικά προβλήματα



Την απόλυτη φρίκη έζησε χθες βράδυ μια 31χρονη γυναίκα από το χωριό Γρίμποβο του δήμου Βλαχέρνας στην Άρτα, που αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα, όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε με τον πατέρα της και τη βίασαν.

Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα. Όλοι τους φορούσαν γάντια, δύο φορούσαν κουκούλες, ενώ οι άλλοι είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Αφού ακινητοποίησαν τον 87χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον ξυλοφόρτωσαν και τον έδεσαν.

Στη συνέχεια πήγαν στο διπλανό δωμάτιο όπου βρισκόταν η 31χρονη θετή κόρη του ηλικιωμένου και την βίασαν από κοινού και κατ’εξακολούθηση.

Οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού έδεσαν την κοπέλα αφαίρεσαν 70 ευρώ, τρόφιμα, ποτά καθώς και το κυνηγετικό όπλο του 87χρονου και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από περίπου τέσσερις ώρες η άτυχη κοπέλα κατάφερε να λυθεί, πήγε σε γειτονικό σπίτι και κάλεσε βοήθεια.

Με ασθενοφόρο, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας.

Η 31χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πιστοποίησε ότι η κοπέλα φέρει ίχνη βιασμού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να έχει αναγνωριστεί κάποιος από αυτούς.













2 comments:

Anonymous said...

Καλά θα κάνατε πρώτον, να απαλείψετε τα Αγγλικά και να δώσετε την δυνατότητα και σ' εκείνους που δεν γνωρίζουν αυτή τη βάρβαρη γλώσσα να επικοινωνούν. Δεύτερον, η κατάσταση με τους αλλοδαπούς εγκληματίας έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Αστυνομίας, η οποία, είτε βρίσκεται σε αδυναμία, είτε αδιαφορεί.Συνεπώς, ο καθένας πρέπει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Κάθε πράξη βίας και κελάϊδημα της καραμπίνας. Αυτή είναι η λύση. Ξέρετε εσείς καμία άλλη καλλίτερη;

ΑΡΤΙΝΟΣ said...

η <> αυτη ειναι ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΨΕΜΑ....

http://epirusonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11321:-blogs--------&catid=36:top-news

οχι οτι δεν υπαρχει προβλημα εγκληματικοτηταs στην ελλαδα,αλλα το να διαδιδουν καποιοι ενα τετοιο ΨΕΜΑ σε μια πολη που τετοια εποχη ειναι γεματη αλλοδαπουs εργατεs γηs,ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails