Friday, September 4, 2009

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ,Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ,Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η ιστορία οταν αδιαφορείς για αυτήν σου παίζει άσχημα παιχνίδια.Αυτό συμβαίνει και σήμερα στην ανθρωπότητα.Αυτο συμβαίνει γιατι έχει αφήσει,η ανθρωπότητα,το γράψιμο της ιστορίας και την διδασκαλία της στα χέρια μιας μικρής ελίτ ανθρώπων,που φροντίζουν να μας την διδάσκουν όπως βολεύει αυτούς,με στόχο την καθολική υποταγή της σκέψης μας.Θέλουν να μας κάνουν να σκεπτόμαστε όπως αυτούς συμφέρει.Και αυτο το έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό...


Απο "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

"Η μελωδία του «Αντώνη» από τον κύκλο τραγουδιών «Μαουντχάουζεν» του Μίκη Θεοδωράκη ακουγόταν από τα -μουγκά μέχρι χθες- ραδιόφωνα των κατοίκων της Καμπούλ. Συνόδευε την προέλαση των «νικητών» της Βόρειας Συμμαχίας. Θεοδωράκης με στίχους σε κάποια από τις γλώσσες του Αφγανιστάν."

"Ποιος ξέρει ποια. Η μουσική του «δικού μας» Μίκη θα πρέπει να πέρασε στη χώρα την εποχή της σοβιετικής κατοχής(Σημείωση Αντιπληροφόρησης:ΝΑΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ "Μίκη" ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!), όταν πολλές ήταν οι επιρροές από την πολιτιστική δημιουργία προσωπικοτήτων της Αριστεράς. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, που έγραψε τους στίχους-κραυγή κατά του πολέμου και μία από τις χειρότερες μορφές του, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, θεωρεί ότι πρόκειται για «παγίδα των συμπτώσεων και της άγνοιας». «Αυτό που ενδιαφέρει τους υποστηρικτές της Β. Συμμαχίας», λέει στην «Ε», «είναι η μελωδία. Δεν καταλαβαίνουν ότι ο στίχος έχει να κάνει με μια Εβραιοπούλα». Η ιδέα για τους στίχους των τεσσάρων τραγουδιών, που αποτελούν σύνοψη των επεισοδίων του Μαουντχάουζεν, γεννήθηκε το 1964. Από τη στιγμή της κυκλοφορίας τους και μετά διεθνοποιήθηκαν και τραγουδιούνται σε πολλά σημεία του κόσμου."
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 14/11/2001

ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"-ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ



Να τι λέει το τραγούδι...

Εκεί στη σκάλα την πλατειά
στη σκάλα των δακρύων
στο Βιλεγκράμπεν το βαθύ
το λατομείο των θρήνων

Εβραίοι κι αντάρτες περπατούν
Εβραίοι κι αντάρτες πέφτουν
Βράχο στην πλάτη κουβαλούν
βράχο σταυρό θανάτου

Εκεί ο Αντώνης στη φωνή
φωνή, φωνή ακούει
ω καμαράντ, ω καμαράντ
βόηθα ν' ανέβω τη σκάλα

Μα κει στη σκάλα την πλατειά
και των δακρύων τη σκάλα
τέτοια βοήθεια είναι βρισιά
τέτοια σπλαχνιά κατάρα

Ο Εβραίος πέφτει στο σκαλί
και κοκκινίζει η σκάλα
και συ λεβέντη μου έλα εδω
βράχο διπλό κουβάλα

Παίρνω διπλό, παίρνω τριπλό
μένα με λεν Αντώνη
κι αν είσαι άντρας έλα εδώ
στο μαρμαρένιο αλώνι



Οταν λοιπόν μπήκε στην Καμπούλ η "Βόρεια Συμμαχία",μας είπαν στις τηλεοράσεις με υπερηφάνεια,"οι Βόρειοι εισήλθαν στην Καμπούλ τραγουδώντας ελληνικά τραγούδια" και πήγαν μάλιστα και στον Θεοδωράκη χαρούμενοι να του πάρουν συνέντευξη και εκείνος με σκυφτό το κεφάλι είπε ψυχρά "Εγω μουσική γράφω".(Βιβλίο Γεωργίου Αϋφαντή "ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ" σελίς 629).

Είχαν προετοιμάσει λοιπόν το έδαφος οι Σιωνιστές!Μέχρι και ύμνο είχαν μάθει οι "αγράμματοι της Κεντρικής Ασίας".Εβραϊκό ύμνο όμως.Λέτε να τους μάθαιναν οι εβραιοαμερικάνοι ελληνικό ύμνο;

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Η ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ.Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ-ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ".ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

Οσο για τα 6.000.000;Δείτε το παρακάτω βίντεο








1 comment:

Anonymous said...

Αν καταλαβαίνω σωστά οι στίχοι αναφέρονται σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου μαζί με τους Εβραίους βρίσκονται και Έλληνες αντάρτες.
Δεν φαίνεται να υμνούν κανέναν Εβραίο.. Μάλλον τον Αντώνη αφορά.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής και να δώσεις γενικώς περισσότερα στοιχεία?
Σε ευχαριστώ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails