Thursday, September 24, 2009

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ



Σ.Σ: ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ "ΓΛΥΨΟΜΠΟΤΑΔΕΣ" ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΡΧΑΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ".

Αμα το ψάξετε, θα δείτε ότι όλοι οι μεγάλοι Αρ-χαιοελληνιστές (φιλόλογοι και ιστορικοί της εποχής μας είναι Εβραίοι.
Αποφεύγω να απαντή σω στην ερώτηση πώς συνέβη αυτό το θαύμα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ξανακάτσω στο σκαμνί για παράβαση του Αντιρατσιστικού Νόμου.

Είναι γνωστή η «Θεωρία της Μαύρης Αθηνάς» του 72-χρονου Βρετανού ιστορικού Μάρτιν Μπερνάλ, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι Αρχαίοι Έλληνες έκλεψαν τα πάντα από τους Σημίτες.

Στον Μπερνάλ ανέλαβε να απαντήσει (υπερασπιζόμενη την παραδεδομένη ιστορική άποψη) η Εβραία καθηγήτρια Μαίρη Λέφκοβιτς, που έχει βραβευτεί και από το Ίδρυμα Ωνάση. Και να που έρχεται το «Βή μα» της περασμένης Κυριακής και μας πληρο φορεί ότι και ο Μάρτιν Μπερνάλ είναι Εβραίος και ότι έφτιαξε την θεωρία της «Μαύρης Αθηνάς» για να πείσει τον Δυτικό Κόσμο ότι οι Έλληνες έκλε ψαν τα πάντα από τους Εβραίους!..

ΙΔΟΥ το σχετικό απόσπασμα της βιβλιοκριτικού Μαίρης Παπαγιαννίδου:

«Ο Μάρτιν Μπερνάλ απάντησε το 2002 στους επικριτές του με το βιβλίο «Black Athena Writes Back» και εξέδωσε το 2006 τον τρίο τόμο της Μαύρης Αθηνάς με τις υπστι θέμενες γλωσσολογικές αποδείξεις της θεωρίας του. Καταρρίφθηκαν και αυτές από τους φιλολόγους και ιστορικούς στα έντυπα μέσα και όλοι πλέον περίμεναν τον προγραμματισμένο τέταρτο τόμο από τον 72χρονο σήμερα συγγραφέα. Σημειωτέον ότι ο Μπερνάλ, με κινεζικές σπουδές ερευνητής των πνευματικών σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Δύσης, ασχολήθηκε μετά το 1962 με τον πόλεμο στην Ινδοκίνα και μόνο μετά το 1975 ένιωσε την ανάγκη να διερευνήσει την εβραϊκή καταγωγή του, καθώς και την εβραϊκή ιστορία σε σχέση με τη χαναατική και τη φοινικική ιστορία»!..

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ μόνο κάτι τρελαμένοι Ελληνολάτρες τολμούσαν να υποστηρίξουν ότι ο Μπερνάλ είναι Εβραίος και ότι είχε τον συγκεκριμένο σκοπό κατά νουν, όταν έφτιαχνε τις παρλαπίπες της «Μαύρης Αθηνάς».
Από την περασμένη Κυριακή, την άποψη αυτή υ ποστηρίζει και το έγκυρο «Βήμα»...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ





ΠΗΓΗ:ΕΦ.ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗΛΗ "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" του Θ. Χατζηγώγου Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009



3 comments:

Klimax said...

ΕΝ ΩΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.

Anonymous said...

Η γραμμική α είναι το πρώτο ελληνικό αλφάβητο και ίσως το πρώτο συγκροτημένο αλφάβητο στον κόσμο. Όλα ξεκίνησαν από την μεσοποτάμια και όχι όπως θέλουν οι άγγλοι να μας πουν για την ινδοευρωπαϊκή .
Εναλλακτική Ινδοευρωπαϊκή θεωρία: Η θεωρία αυτή θεωρείται αντεθνική, αντιευρωπαϊκή και προϊόν του παγκόσμιου κινήματος για την επικράτηση του Βουδισμού (ΩΩΩΩΩΩΩΩΩμμμμμμμμμμ). Γλωσσολογία: Από την έκφραση "άντε ρε βόδια", συμπεραίνουν οι ερευνητές συνάφεια των Εβ(ω)ραιων οδηγών αυτοκινήτων με το ιερά ζώα τς Ινδίας.]
Αργότερα αναπτυχτήκαν τα πρώτα φύλα στην μεσόγειο οπού αργότερα συγκρότησαν και τα πρώτα φύλλα τα ελληνικά Δωριείς Αχαιοί Ίωνες όπου πολύ αργότερα ένωσε ο Αλέξανδρος .
Συμπερασματικά τα εβραϊκά ίσως η βάση τους να είναι τα ελληνικά γραμμική Α.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΣΟΠΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΚΟΥΡΑ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΚΟΒΙΤΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails