Monday, October 26, 2009

Ο Σαρκοζί διόρισε τον 23χρονο γιο του επικεφαλής κρατικής εταιρείας!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δεν σας φαίνεται παράξενο το πως μπορεί να ανταπεξέλθει ένας τόσο νεαρός άνδρας στην διοίκηση μιας μεγάλης κρατικής εταιρείας;
Και όμως δεν είναι καθόλου παράξενο,αφου οι υιοί της ελίτ μαθαίνουν απο μικροί το πως θα διοικούν,ενω σε όλους εμάς μαθαίνουν το πως θα διοικούμαστε και θα είμαστε ικανοί και εξαιρετικά εξειδικευμένοι υπάλληλοι(υπο τον άλλον)!!!




Επικρίσεις για νεποτισμό δέχεται ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί για τον πιθανολογούμενο διορισμό του 23χρονου δευτερότοκου γιου του Σαρκοζί, Ζαν, ως επικεφαλής της Κρατικής Εταιρείας Διαχείρισης της συνοικίας Λα Ντεφάνς («Epad»).
Την απόφαση επέκρινε έντονα ο κομμουνιστής δήμαρχος της Ναντέρ, Πατρίκ Ζαρί:



«Ο Ζαν Σαρκοζί δεν νομιμοποιείται να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας.
Η αριστοκρατική συνοικία του Νεγί, όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, δεν ανήκει στην περιφέρεια της Ντεφάνς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την έγκριση του διορισμού του Ζαν Σαρκοζί απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, στο οποίο μετέχει και ο Ζαρί.
Εφόσον ο διορισμός του εγκριθεί, ο νεαρός Σαρκοζί θα αντικαταστήσει στη θέση αυτή τον υπουργό Οικονομικής Ανάκαμψης Πατρίκ Ντεβετζιάν, σημερινό πρόεδρο της «Epad», που είναι αρμόδια για την οικοδομική δραστηριότητα και την αστική ανάπτυξη της συνοικίας Λα Ντεφάνς, έδρας πολλών γαλλικών επιχειρήσεων.
Ο Ζαν Σαρκοζί εξελέγη πέρυσι δημοτικός σύμβουλος του Νεγί, του αριστοκρατικού προαστίου του Παρισιού, όπου ο πατέρας του εγκαινίασε την πολιτική του σταδιοδρομία πριν από 30 χρόνια.
Ως επικεφαλής της κρατικής «Epad», ο Ζαν Σαρκοζί θα έχει καθημερινές επαφές με την ηγεσία του επιχειρηματικού κόσμου, σε μια περίοδο μεγάλης επέκτασης της Ντεφάνς.

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails