Tuesday, October 13, 2009

Human Rights Watch: Οι μάσκες πέφτουν (Μια εβραϊκή- σιωνιστική ένωση)


Με έκθεσή του το "Παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα" ή αλλιώς "Human Rights Watch" κατηγορεί την Ελλάδα για κακομεταχείριση των μεταναστών στην Ελλάδα (!!!!!!) και ζητάει από την Ε.Ε. να πάρει μέτρα για αυτό το φαινόμενο.

Επίσης αναφέρει πως παρεμποδίζεται, παράνομα, από την Ελλάδα, η έκδοση πολιτκού ασύλου για τους μετανάστες και καλεί τη νέα κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να προβεί τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Πέρα από τη "σύμπτωση" η συγκεκριμένη έκθεση να παρουσιαστεί μόλις εκλέχτηκε νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα, θα δούμε άλλη μια σειρά από συμβάντα που σίγουρα οι γνωρίζοντες θα μπορέσουν να βγάλουν αρκετά συμπεράσματα.

"Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λένε". Ο επικεφαλής του παρατηρητηρίου είναι ο "ισόβιος" Kenneth Roth, πρώην σπουδαστής στο Yale, που ανέλαβε καθήκοντα το 1988. ΕΒΡΑΙΟΣ, διωγμένος αυτός και η οικογένεια του, από την Πολωνία.

Το πρώτο μέλημα του ήταν να δημιουργήσει θυγατρικό- παρατηρητήριο στη Μέση Ανατολή το 1989, ασπίδα για το Ισραήλ, αποδεικνύοντας πόσο πατριώτης είναι (άρα και Σιωνιστής).

Δεν είναι τυχαίο ότι το παρατηρητήριο δεν εξέδωσε ακόμα ούτε μια καταδικαστική απόφαση για τους Σιωνιστές- στρατιώτες και το κράτος του Ισραήλ. Εντούτις πρόλαβε να εκδόσει έκθεση για τη βαναυσότητα των στρατιωτών της ΗΑΜΑΣ και για την αγριότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους πολίτες της Γάζας. Το απίστευτο είναι πως η συγκεκριμένη έκθεση βγήκε 1 μήνα μετά την έφοδο των Ισραηλινών- Σιωνιστών στη Λωρίδα της Γάζας (κοιτάξτε εδώ). Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι στις εκθέσεις για εκείνες τις ημερομηνίες δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά επιτυχίας για ουσιαστικές παρεμβάσεις.(εδώ)

Από τα υπόλοιπα μέλη ξεχωρίζουν η Sarah Leah Whitson ΕΒΡΑΙΑ και αυτή υπεύθυνη για θέματα της Μέσης Ανατολής, πρώην εργαζόμενη στην Goldman Sachs και συγγραφέας πολλών άρθρων (εδώ και εδώ)για τα θέματα που απασχολούν το Ισραήλ. Θεωρίες για τις πράξεις, τις τακτικές και το παρελθόν της μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ


Άλλο ένα μέλος η Minky Worden, και αυτή (τι σύμπτωση) ΕΒΡΑΙΑ παντρεμένη με τον εκδότη της εφημερίδας The Wall Street Journal, Crovitz ο οποίος, περιέργως, είναι και αυτός ΕΒΡΑΙΟΣ. Συμμετείχε ως εξέχων μέλλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (παράρτημα του Rockefeller) Το σημαντικό εδώ είναι να τονίsουμε πως σύμφωνα με τη διοικητική πυραμίδα της εταιρείας είναι υπεύθυνη και για θέματα σχέσεων του παρατηρητηρίου με τα ΜΜΕ. Ποιό μέλος άλλωστε θα είχε μεγαλύτερη νομιμότητα για αυτή τη θέση εκτός από την συγκεκριμένη κυρία. Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε πως η κυρία Worden το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να προβεί σε 'καταδικαστικές' δηλώσεις για το ΙΡΑΝ. Μια από αυτές εδώ



Μέλος του παρατηρητηρίου είναι και ένας πρώην στρατηγός του Αμερικανικού στρατού, αξιωματούχος του Πενταγώνου, Marc Galasco. Είναι ο άνθρωπος που έχει πει την περήφημη φράση "Our number was 30. So, for example, Saddam Hussein. If you're gonna kill up to 29 people in a strike against Saddam Hussein, that's not a problem. But once you hit that number 30, we actually had to go to either President Bush, or Secretary of Defense Rumsfeld" όταν βρισκόταν σε πολεμικές συγκρούσεις στο Ιράκ. Επίσης κατηγορήθηκε για την ανατίναξη κατοικιών με χρήση 500κιλών!!! βομβών με σκοπό να θανατωθεί ο Σαντάμ αλλά αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος 17 αμάχων. Εκείνη την ώρα ο ίδιος ζητοκραύγαζε ""I just blew up Chemical Ali!. !!!! Πολέμηθηκε όσο κανένα άλλο μέλος, από εβραϊκές οργανώσεις και αρθρογράφους, λόγω των φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον αποθανάτιζαν να φοράει μπλούζες με ναζιστικά σύμβολα, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ζητήσει εξαίρεση στις περισσότερες εκθέσεις του παρατηρητηρίου που αφορούσαν το Ισραήλ (ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ= ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ)


O Ian Levine υπεύθυνος για το προγραμματισμό του παρατηρητηρίου και για τον στρατηγικό σχεδιασμό, ζει μεταξύ Ισραήλ και Λονδίνου και είναι και αυτός ΕΒΡΑΙΟΣ κάτι που αποκαλύπτει και στο myspace του . Έχει κατηγορηθεί για τις μεροληπτικές δηλώσεις του υπέρ της χώρας των Ισραηλινών κατά την επίθεση τους στη Γάζα. Χαρακτηριστικά έχει πει ""Hamas rocket attacks targeting Israeli civilians are unlawful and unjustifiable, and amount to war crimes," και "Hamas forces violated the laws of war both by firing rockets deliberately or indiscriminately at Israeli cities and by launching them from populated areas and endangering Gazan civilians,". Ενώ είναι και από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές για την ενδυνάμωση της εβραϊκής κοινότητας στην Κορέα και τη Νέα Ζηλανδία με πολλές και μεγάλες δωρεές σε βιβλία αλλά και σε χρήματα.(εδώ)

Αν προσθέσουμε στους παραπάνω και τις Jamie Fellner και Peggy Hicks, εβραϊκής καταγωγής, υπεύθυνες και αυτές για θέματα προγραμματισμού, συν τον Alan Feldstein που έχει την εποπτεία των σχέσεων του παρατηρητηρίου με τα διάφορα οικονομικά και κοινωνικά forums από τα οποία δέχονται δωρεές και είναι και αυτός εβραϊκής καταγωγής με τον 1ο ξαδερφό του Martin Feldstein να είναι ένας από τους μεγαλύτερους οικονομολόγους των ΗΠΑ που μάλιστα είχε προταθεί για να ηγηθεί της FED, αλλά και τον Scott Long που είναι υπεύθυνος για τα θέματα της gay κοινότητας παγκοσμίως και έχει καταγωγή από την Ουγγαρία. Αν και πουθενά δεν αναφέρεται η θρησκευτική του ταυτότητα εντούτις οι σχέσεις με την εβραϊκή κοινότητα ήταν άριστες, κάτι το οποίο φαίνεται με τις πολλές διαλέξεις που έχει κάνει σε αυτές. Μια απλή αναζήτηση θα σας διαφωτίσει. Να τονίσουμε επίσης πως είναι ο άνθρωπος που πρσπάθησε πολλές φορές να οργανώσει τις gay κοινότητες ανά τον κόσμο. Στη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Αίγυπτο και τη Βραζιλία.


Από τα παραπάνω ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του ανάλογα με την κρίση του και τις γνώσεις του

πηγη: http://paspartoy.blogspot.com






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails