Friday, October 9, 2009

Ο ΑΛ ΓΚΟΡ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δήλωσε ξεκάθαρα οτι το νομοσχέδιο του Κογκρέσου των ΗΠΑ για τις κλιματικές αλλαγές θα βοηθήσει στην εγκαθίδρυση της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης".

Οι μανιακοί δικτάτορες του πλανήτη καλύπτονται πίσω απο την "Παγκόσμια Υπερθέρμανση" λέγοντας οτι με το νόμο αυτό θα αποτρέψουν απο το να αυξηθεί η μέση θερμοκρασία του πλανήτη κατα 2 βαθμούς Κελσίου.

Αποκρύπτουν όμως οτι δεν ευθύνεται ο άνθρωπος για καμία αύξηση της θερμοκρασίας ούτε για το λιώσιμο των πάγων.Αν λιώνουν στην πραγματικότητα οι πάγοι.

Δείτε το παρακάτω εξαιρετικά κατατοπιστικό βίντεο που ο Παγκόσμιος Οικολόγος Ντέϊβιντ ντε Ρόθτσιλντ ξεσκεπάζεται απο τον Αλεξ Τζόουνς.





ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ - ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ;ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΟΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails