Monday, February 1, 2010

ΟΙ ΤΕΝΤΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ - Η πραγματικότητα που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ



Σκίτσο που σατυρίζει την "λαμπρότητα" του Λευκού Οίκου και την μιζέρια των Τεντουπόλεων ακριβώς έξω απο αυτόν. Αυτή θα είναι και η κοινωνία της Νέας Ταξης Πραγμάτων.
Τα Σιωνιστικά ΜΜΕ σιωπούν και αποκρύπτουν συστηματικά τις εικόνες αυτές, ενώ θα έπρεπε να τις δείχνουν καθημερινά για να καταλάβει ο κόσμος ποιοί είναι αυτοί που μας κυβερνούν και το αν νοιάζονται για εμάς πραγματικά.



Στο βίντεο βλέπεται τεντουπόλεις 45 μίλια ανατολικά του Λος Αντζελες.

Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν επίσης των αριθμό των άστεγων στις ΗΠΑ και τι έκαναν πριν γίνουν άστεγοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Είναι χρεοκοπημένοι επιχειρηματίες. Οσο και αν δούλευαν δεν μπορούσαν να ξεχρεώσουν τις τράπεζες!



Η φώτο λέει "Εκατομμύρια δολάρια" στους Εβραιοσιωνιστές και 0 δολάρια στους Αμερικανούς πολίτες!








Στην Σιωνιστοκρατούμενη Αμερική την εικόνα για εμάς φτιάχνουν τα Εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ. Η εικόνα όμως της πολυπολιτισμικής Αμερικής είναι τελείως διαφορετική. Οι περισσότεροι πολίτες αν σταματήσουν να δουλεύουν για μερικές εβδομάδες, χρεοκοπούν άμεσα. Ετσι είναι φτιαγμένο το σύστημα του "American Dream". Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ διατηρούν πολλές χιλιάδες στρατεύματα κατοχής εκτός των ΗΠΑ και
τροφοδότησαν τις μεγάλες εβραϊκές τράπεζες και τους Διεθνείς Τραπεζίτες με 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα με την οικονομική κρίση.
Ζεστό χρήμα στους τραπεζίτες και τίποτα στους πολίτες που ζούν σε τέντες.

Οι τεντουπόλεις που φτιάχνουν οι χρεοκοπημένοι πολίτες των ΗΠΑ για να επιζήσουν, που μέχρι εχθές ήταν οι περισσότεροι απο αυτές επιχειρηματίες με εστιατόρια, μπάρ και άλλες προσωπικές επιχειρήσεις, αυξάνουν συνεχώς.

Μερικές μόνο απο τις πόλεις που έχουν δημιουργηθεί τεντουπόλεις είναι το Nashville, Olympia, Seattle, St. Petersburg, Fresno, Sacramento, Misesota.

Οι New York Times σε δημοσιογραφική τους έρευνα αναφέρουν οτι οι τεντουπόλεις αυξάνουν συνεχώς
στις ΗΠΑ.
Οι κάτοικοι των τεντουπόλεων του Σακραμέντο σιχάθηκαν το ρόλο των ΜΜΕ.

Στην συνέχεια του άρθρου ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες...



































3 comments:

Anonymous said...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Unknown said...

Το θαύμα του τραπεζικού και νομισματικού συστήματος, που εξαπλώνεται ήδη σε πολλές χώρες και θα το δούμε και στην Ελλάδα σύντομα.
Ευχαριστώ το blog σας , για το ντοκιμαντέρ The money masters. Μετά που το είδα άλλαξε τελείως ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Κρίμα όμως που το είδα τόσο αργά. Ενώ έχει γυριστεί το 1996 προβλέπει με ακρίβεια αυτά που συμβαίνουν σήμερα.
Και μόνο προφήτες δεν ήταν οι άνθρωποι που το έφτιαξαν.
Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τρόπο να το διασώσουμε σε όλους.
drsulitis

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη όλοι μας μπορούμε να το διαδώσουμε μέσω συζητήσεων εντός και εκτός διαδικτύου και μέσα απο αποστολή email σε blogs,καθηγητές πανεπιστημίων,δασκάλους,φοιτητές κτλ....
Ορεξη να έχεις και ώρα.Και φυσικά facebook...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails